Enver Yılmaz, AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Oldu - Son Dakika
Politika

Enver Yılmaz, AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Oldu

Enver Yılmaz, AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı'na Seçildi.

09.08.2007 16:30

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

AK Parti'nin basına kapalı gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı'nda bugün grup başkan vekillikleri, Disiplin Kurulu Başkanlığı ve diğer görevler için seçim yapıldı. Buna göre geçen dönem AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili olan Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, bu kez Disiplin Kurulu başkanı oldu. AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz başkanlığındaki Disiplin Kurulu üyeliklerine de AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kurucu Üyesi İsmail Safi, parti kurucu üyesi Belma Sekmen

Satır, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ali Bulut, Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Muammer Kakı, parti yöneticisi Mustafa Ünal, Aksaray Milletvekili Ramazan Toprak ve Ankara Milletvekili Remziye Öztoprak getirildi.

(MAK-SA-SN-SN-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enver Yılmaz, AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement