''Erdoğan'ın Başına Kimse Çorap Öremez" - Son Dakika
Politika

''Erdoğan'ın Başına Kimse Çorap Öremez"

\'\'Erdoğan\'ın Başına Kimse Çorap Öremez"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 30 Martta sandıklardan çıkacak sonucun demokrasiye kumpas kuranlara en güzel yanıtı vermesini dilediğini söyledi.

14.03.2014 02:20  Güncelleme: 08:10

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 30 Mart'ta sandıklardan çıkacak sonucun demokrasiye kumpas kuranlara en güzel yanıtı vermesini dilediğini belirterek, "Sandıklardan öyle bir cevap çıkmalı ki 'biz bu AK Parti'nin, ülkenin başından Tayyip Erdoğan'ı alırsak zaten AK Parti de Türkiye de darmadağın olur, bize de gün doğar' diyenlerin suratlarına en güzel şamar olarak patlamalı" dedi.

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki programı kapsamında Ballıca beldesinde halka seslenen Işık, Türkiye'de birilerinin ülkenin gelişmesinden, huzurundan rahatsızlık duyduğunu, bu kişilerin derdinin faizin ve rantın bulunduğu eski düzene dönmek olduğunu savundu.

Işık, 30 Mart'ta yapılacak seçimin sadece yerel bir seçim olmadığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Bu seçimler aynı zamanda demokrasiye kumpas kuranlara vereceğimiz en güzel cevap olacak. Sandıklar öyle patlamalı ki bir daha kimse demokrasiye kumpas kurmayı aklına dahi getirmemeli. Sandıklardan öyle bir cevap çıkmalı ki 'biz bu AK Parti'nin, ülkenin başından Tayyip Erdoğan'ı alırsak zaten AK Parti de Türkiye de darmadağın olur, bize de gün doğar' diyenlerin o sandık sonuçları suratlarına en güzel şamar olarak patlamalı."

Türkiye'nin geçmişte IMF'nin "üç kuruşuna" muhtaç, IMF'nin alt düzey memurlarının Türkiye'yi yönetenlere "fırça attığı" bir dönem yaşadığını, bugün ise Türkiye'de IMF Başkanı'nın dahi adının bilinmediğini ifade eden Işık, "(Ne işimiz var IMF ile artık) diyorsunuz. Borcunu ödemiş, kendi ayakları üzerinde duran hatta 'IMF, size para lazımsa 5 milyar dolar da para veririz' diyen bir ülke var. Başı dik alnı açık, kimseden para da talimat da buyruk da almayan bir Türkiye var. 'Sen misin Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi IMF'ye muhtaç olmaktan kurtaran, biz de senin başına çorap öreriz.' Türk milleti Tayyip Erdoğan'ın arkasında durduğu sürece Allah'ın izniyle kimse Tayyip Erdoğan'ın başına çorap öremez."

Konuşmasında yolsuzluk iddialarını da değinen Bakan Işık, son 10 yılda yapılan yatırımların ortada olduğunu, yolsuzluğun yaşandığı bir ülkede Fatih Projesi, Üçüncü Köprü ve havalimanı gibi dev projelerin hayata geçmesinin mümkün olamayacağını söyledi.

Bakan Işık, "İnşallah oynanan bu oyunu, 30 Mart'ta sizler bozacaksınız. Öyle bir ses vereceksiniz ki Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyen herkes kabus görmüş gibi fırlayacak. Türkiye'nin dostlarını sevindirecek, düşmanlarını üzecek bir sonucu göndereceksiniz" ifadesini kullandı.

Mitingde AK Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Hüseyin Tanrıverdi de bir konuşma yaparak, 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika ''Erdoğan'ın Başına Kimse Çorap Öremez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement