Kalaycı: "Şoförler Vergisiz Akaryakıt Alacak" - Son Dakika
Politika

Kalaycı: "Şoförler Vergisiz Akaryakıt Alacak"

Kalaycı: "Şoförler Vergisiz Akaryakıt Alacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, meslek örgütlerini ziyaret ederek partisinin projelerini anlattı.

27.10.2015 09:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, meslek örgütlerini ziyaret ederek partisinin projelerini anlattı. Kalaycı, şoförlerin vergisiz akaryakıt alacağını söyledi.

Seçim bölgesi Konya'da çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı meslek örgütlerini ziyaret etti. Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can ile görüşen Mustafa Kalaycı, MHP iktidarında şoför esnafına sağlanacak kolaylıkları anlattı. Şoförlerin vergisiz akaryakıt alacağını kaydeden Kalaycı, 4 yıla 1 yıl yıpranma payı verileceğini ve yeni alınacak ticari araçtan vergi alınmayacağını kaydetti. Meslek odalarını da ziyaret eden Mustafa Kalaycı ve beraberindeki partililer, Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan ile bir araya geldi. Mesleki sorunların konuşulduğu ziyaret sonrası Türk Sağlık-Sen Konya Şubesini ziyaret eden Kalaycı, sağlık çalışanlarına yönelik vaatleri dile getirdi.

Sağlık çalışanlarının döner sermaye başta olmak üzere tüm ek ödemelerinin emekliliğe yansıtılmasını sağlayacaklarını belirten Kalaycı, "Yıpranma payından sağlık çalışanlarının yararlanmasını sağlayacağız. 2016 yılında 25 bin sağlık personeli atamasını yapacağız. Hem hastanelerimizdeki personel ihtiyacını gidereceğiz hem de sağlık alanında okuyanlara iş imkanı sunacağız" dedi.

Türk Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanı Hamza Olgun ise Mustafa Kalaycı'ya sağlık çalışanlarının sorunlarıyla yakından ilgilendiği için teşekkür etti.

Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ile birlikte Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesini de ziyaret etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kalaycı: 'Şoförler Vergisiz Akaryakıt Alacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement