Kılıçdaroğlu, "Nar Taneleri"ni İzledi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, "Nar Taneleri"ni İzledi

Kılıçdaroğlu, "Nar Taneleri"ni İzledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nar Taneleri" adlı oyunun galasına katıldı.

25.03.2012 00:18  Güncelleme: 08:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nar Taneleri" adlı oyunun galasına katıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi'ndeki gala gecesine Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler, Tiyatrocu Müşvik Kenter katıldı.

Oyunun ardından plaket takdim edilen Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, oyunu çok beğendiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Böyle sahnelerde konuşmaya alışık değiliz. Ama Aral Bey dedi, bu ekip inanmıştı, oynayacaktı. Ben de inandım, onların inandığı gibi. İnsan azmi her şeye kadir. İnanırsanız gerçekleştirirsiniz. Neden inanıyorlardı? Çünkü onlar birer nar tanesiydi. Onları izledik, onlarla gurur duyuyoruz. Çok teşekkür ediyorum onlara, sahneye koyanlara, yazanlara ve nar tanelerine" diye konuştu.

Aram Gostanyan'ın özgün hikayesinden yola çıkarak Hagop Ari Güleç'in yazdığı, Aytekin Özen'in oyunlaştırıp yönettiği oyun; özünde dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, tüm farklı inançların, değişik kültürlerin yan yana, dostluk kardeşlik içinde yaşayabileceğinin ip uçlarını sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, 'Nar Taneleri'ni İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement