CHP'li Balbay Sungurlu'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Politika

CHP'li Balbay Sungurlu'da Seçim Bürosu Açtı

CHP\'li Balbay Sungurlu\'da Seçim Bürosu Açtı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum'un Sungurlu ilçesine gelerek seçim bürosu açılışına katıldı.

27.02.2014 16:10  Güncelleme: 16:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum'un Sungurlu ilçesine gelerek seçim bürosu açılışına katıldı.

Baktat tesislerinde karşılanan Balbay ve Köse, uzun araç konvoyuyla parti binası önüne geldi. Daha sonra esnafları gezen Balbay ve Köse esnafın sorunlarını dinledi. Daha sonra seçim bürosunun açılış törenine katılan Balbay ve Köse'ye, CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, İlçe Başkanı Mustafa Şen de eşlik etti.

Vatandaşlara, "Sizden 30 Mart seçimlerinde Cemil Çobaner'in Sungurlu Belediye Başkanı olmasını istiyorum" diyen Balbay, "Söz veriyorum Cemil Çobaner Başkan olursa ben de onun Ankara'daki başkan yardımcısı olacağım" dedi.

Telefon dinleme iddialarına ilişkin değerlendirmede bulunan Balbay,"En son telefon tapelerini dinlediniz. 30 milyon Euro'yu eniştene yolla, diğerini de kardeşine yolla diyorlar. Sizler her şeyin farkındasınız. Osmanlı'da Lale devri vardı, bunlarda sülale devri var. Bizim hedefimiz hem daha güzel bir Türkiye olacak, hem de böylesi dönemlerin bir daha yaşanmadığı bir Türkiye olacak" dedi.

"Biz sizlerle artık fakirliği değil, refahı, üretimi, kardeşliği paylaşacağız" diyen Balbay, "Bu hükümet fedakarlığı eşit paylaştırıyor, fedasını size karını kendi ayırıyor. Böyle şey olmaz" dedi.

Balbay'ın konuştuğu sırada kalabalığın arasına gelen Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün babası Muzaffer Sarısülük, telefonunu çıkararak bir süre Balbay'ın konuşmasını kaydetti. Konuşma bitiminde Balbay, Sarısülük'ün yanına giderek bir süre görüştü. Görüşme esnasında Sarısülük Balbay'a el radyosu hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Balbay Sungurlu'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement