Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti - Son Dakika
Politika

Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti

Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti

Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, gönüllüler aracılığıyla 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini ve 2024 yerel seçimlerine hazırlandıklarını açıkladı.

30.04.2023 14:08  Güncelleme: 14:13

Kadir Canpolat'ın 'kurucu' liderliğindeki Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçtiğini açıkladı. cak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, konuya ilişkin açıklamasında, "Gönüllülerimiz aracılığıyla 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda hemen hemen her gün teşkilatlarımızda görev almak isteyen pek çok başvurular alıyoruz" dedi.

'Alındı belgesi' verilmemesine ilişkin de konuşan Canpolat, "Ocak Partisi, kuruluş başvurusunu yaptığı andan itibaren maalesef bazı engellemelerle karşılaştı. Bu engelleri aşmak için mücadelemizi yaptık, yapıyoruz. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyoruz" diye konuştu.

"HER ALANDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Canpolat açıklamasında şunları da kaydetti:

"Sorunların çözümüne ilişkin Ocak Partisi olarak gece gündüz çalışıyor, projeler üretiyoruz. Güzel ülkemizin başlıca sorunlarını uzman kadromuzla önce tespit ettik ve sonrasında ise terörden ekonomiye, dış politikadan yatırımlara kadar her alana ilişkin çalışmalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Türkiye'deki siyasi hayata çok ciddi farklılık getireceğiz."

"81 İLDEKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ"Osmanlı Ocakları'nın öncülüğünde kurulan Ocak Partisi'nin teşkilatlanma sürecine ilişkin de konuşan Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gönüllülerimiz aracılığıyla 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda hemen hemen her gün teşkilatlarımızda görev almak isteyen pek çok başvurular alıyoruz. Bu başvurular teşkilatımızın ilgili birimleri tarafından değerlendiriliyor ve karara bağlanıyor. 81 ildeki teşkilatlanma çalışmalarında sona gelindi, bu aşamadan sonra ise ilçelere yoğunlaşacağız. Türkiye'nin her yerinden partimize katılacak herkese kapımız açıktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye sevdası' bizim temel şiarımız olacaktır."


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement