Akgünspor’un 57 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor - Son Dakika
Spor

Akgünspor’un 57 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor

Akgünspor’un 57 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor

Manisa Belediye Spor Yöneticileri 1. Amatör Küme'nin Köklü Kulüplerinden Olan Akgünspor'un Başkanı Hasan Uçar'ı Ziyaret Etti.

23.10.2010 17:12

Manisa belediye spor yöneticileri 1. Amatör küme'nin köklü kulüplerinden olan akgünspor'un başkanı hasan uçar'ı ziyaret etti. Ziyarette Akgünspor'un 57 yıllık kulüp binası hasretine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün son vereceğini belirten Manisa Belediye Spor Danışmanı Ersoy Aslan, kulüp binasının yapımına en kısa zamanda başlanacağını söyledi.

Akgünspor'un 57 yıldır hasretini çektiği kulüp binası sıkıntısına Manisa Belediyesi el attı. Kulüp binasına onay çıkması üzerine Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Cenk Ergün ve yöneticilerle birlikte Akgünspor Kulüp Başkanı Hasan Uçar'ı ziyaret eden Manisa Belediyesi Spor Danışmanı Ersoy Arslan, kulüp binasının en kısa zamanda yapılacağını müjdeledi. Akgün Mahalle Muhtarlığı'nın olduğu bölgede inşa edilecek olan tek katlı kulüp binasının yapılacağı alanı da inceleyen Arslan, "Akgünspor Manisa'da amatör ligde yıllardır mücadele eden bir kulübümüz.

Kulüp Başkanı Hasan Uçar'da Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den mütevazi bir kulüp binası istedi. Başkanımız da bu konuda bizi görevlendirdi. Bizde kendisini ziyaret ederek yapılması planlanan kulüp binası konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Belediye Başkanımız Cengiz Ergün en kısa zamanda bu binayı yaparak kendilerine teslim etmek istiyor. Şimdiden Akgünspor'a hayırlı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Akgünspor Başkanı Hasan Uçar ise spora verilen desteğin önemli olduğunu söyledi. Uçar, " Şu anda kulüp binasının yapılacağı yeri tespit ettik.

Yarım asırı aşkın süredir hasreti çekilen kulüp binasına kavuşmayı iple çekiyoruz. İnşallah en kısa zamanda yapılmasını bekliyoruz. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e amatör kulüplere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar en büyük desteği kendisinden gördük. Bu desteklerin devam etmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Akgünspor’un 57 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement