Anzhi'ye Hiddink Değil Eriksson Geliyor - Son Dakika
Spor

Anzhi'ye Hiddink Değil Eriksson Geliyor

Anzhi\'ye Hiddink Değil Eriksson Geliyor

Rus basını, bir süredir Anzhi için adı geçen Hiddink'in yerine, İngiltere milli takımının eski teknik direktörü Sven Goran Eriksson'un takımın başına getirileceğini yazdı.

29.11.2011 14:23

Rus basını, bir süredir Anzhi için adı geçen Hiddink'in yerine, İngiltere milli takımının eski teknik direktörü Sven Goran Eriksson'un takımın başına getirileceğini yazdı.

Sovetskiy Sport Gazetesi'nin internet sayfasında yer alan habere göre Anzhi, arayışta olduğu teknik adamlar listesinden Guus Hiddink'i, Türkiye'de yaşadığı başarısızlık yüzünden çıkardı. Haberde ayrıca Son dört yılda, Hiddink'in Rus ve Türk milli takımlarıyla başarısızlık yaşadığına vurgu yapılarak, Hollandalı çalıştırıcının yönetimindeki Rusların 2010 Dünya Kupası'na katılamadığı ve Türkiye'nin ise Euro 2012 finallerine katılamadığı belirtildi.

Bu arada Sovetskiy Sport yaptığı transferlerle bir anda gündeme oturan Anzhi Mahaçkale'nin takımın başına İngiltere Milli Takımı eski teknik direktörü Sven Goran Eriksson'u getireceğini ve önümüzdeki hafta teknik adamın Moskova'ya geleceğini yazdı. Eriksson'un menajeri Carlos Carvalho'nun, " Eriksson'un, Rusya'da takım çalıştırma fikri hoşuna gidiyor. Ancak henüz bize Rusya'dan herhangi bir takımdan ulaşan resmi teklif yok. Eriksson'un önümüzdeki hafta Moskova'ya uçması söz konusu ve o zaman duruma bakacağız" sözlerine yer verdi.

İtar-Tass haber ajansının İngiliz basınına dayanarak verdiği haberde ise Anzhi'nin, antrenör adayları arasına Sven Goran Eriksson'u da aldığını belirterek, 63 yaşındaki çalıştırıcının hemen bir takım ile anlaşmak arzusunda olduğunu ve alternatifler arasında en cazip olanın Anzhi olduğu belirtildi.

Sports.ru internet sayfası ise Eriksson'un menajeri Carlos Carvalho'nun İsveç basınından Ekspressen'e verdiği demeçte teknik adamın Anzhi'yi çalıştırabileceğini söylediğine yer vererek, Eriksson'un uzun zamandır Anji kulübünün yöneticileri ile tanıştığını, kulübün daha öncede İsveçli teknik adamla ilgilendiğini, Rusya'da liglerin bitiminden sonra tarafların masaya oturmaya hazır oldukları ve anlaşma sağlanacağı olasılığının olduğunu söylediğini yazdı. Ayrıca bir kaynağa göre Eriksson'un önümüzdeki hafta Moskova'ya geleceğine de yer veren Sports.ru, Anji'nin Fabio Capello ile de görüşmeler yaptığını yazdı.

K(UD/FG)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Anzhi'ye Hiddink Değil Eriksson Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement