Ardeşen Gençlik Zorlu Virajda - Son Dakika
Spor

Ardeşen Gençlik Zorlu Virajda

Ardeşen Gençlik Zorlu Virajda

Kulüp Basın Sözcüsü Zenginal: "Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama bu zorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz"

14.02.2014 11:05

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de Ardeşen Gençlik'in basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama bu zorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz" dedi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının tamamlanmasına 4 maç kaldığını belirterek, "İkinci yarıda çok iyi bir performans sergilyerek beş maçta beş galibiyet aldık. Aldığımız seri galibiyetler bizi üst sıralarda tuttu. Bu çıkışı sürdürmek için ligde kalan 4 maç çok önemli. Ligde 10 günde 4 maç oynayacağız ama bu zorluktan çıkabilecek tecrübeye sahibiz" diye konuştu.

Bu zorlu yarışın hafta sonu Muratpaşa Belediyesi maçı ile başlayacağını ifade eden Zenginal, "Son sezonun şampiyonu ve maç eksiği ile ligde ikinci sırada bulunuyor. Çok çekişmeli ve zor maç olacak. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak galibiyet serimizi  6 maça çıkarmak istiyoruz. Bunun için taraftarımıza çok büyük iş düşecek. İç saha maçlarında seyircimizden çok büyük güç alıyoruz ve bu desteği Muratpaşa Belediyesi maçında da alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Zenginal, 10 günlük zorlu lig yarışının ardından Bayanlar Avrupa Challenge Kupası çeyrek final maçlarına odaklanacaklarını sözlerine ekledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ardeşen Gençlik Zorlu Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement