Bayan Judocular Yenilgisiz Lider - Son Dakika
Spor

Bayan Judocular Yenilgisiz Lider

Bayan Judocular Yenilgisiz Lider

Büyükşehir Kağıtsporlu Sporcular Sinop'taki Büyükler Judo Süper Lig 2 Etap Maçlarının Hepsini Kazandı.

06.10.2010 10:37

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judocular Sinop'ta yapılan Bayan ve Erkek Büyükler Judo Süper Lig 2 Etap maçlarında çıktıkları 10 maçın hepsini kazanarak önemli bir başarıya imza attılar. Sinop'taki karşılaşmaları Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir ve Judo Branş Sorumlusu Fikret Yıldız, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal'la birlikte izledi.

BAYANLAR LİDER

Türkiye Judo Federasyonu'nun düzenlediği Süper Lig 2.Etap maçlarında Büyükşehri Kağıtsporlu bayan judocular erken final niteliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçını kazanarak 30 puanla lider oldular. 52 kiloda Ayşe Saadet Arca ve Canan Adıgüzel, 57 kiloda Bahar Nas, 63 Kiloda Bahar Büker, 70 Kiloda Sülbiye Demiralay ve Özge Akarsu, +78 Kiloda Belkıs Zehra Kaya ve Fulya Kul Mavi-Beyazlı ekibi aldıkları galibiyetlerle liderliğe taşıdılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Judo Takımı Sinop Kemalettin Sami Paşa Spor Salonundaki müsabakalarda İstanbul Bahçelievler Belediye Spor Kulübü, Trabzonspor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübünü aynı sonuçla 3-2, Edirne Köy Hizmetleri Spor Kulübünü 5-0 yenmeyi başardılar.

SÜPER LİG'DE ERKEKLER İKİNCİ

Sinop'ta yapılan Büyükler Judo Süper Lig 2 Etap maçlarında Büyükşehir Kağıtspor Erkek takımı 66 kiloda Yavuz Yaralı ve İskender Özkanoğlu, 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu, Mehmet Durmaz ve Halil İbrahim Uzun,81 Kiloda Ahmet Sarı,Tanju Şorli ve Ömer Faruk Demirci, 90 kiloda Yunus Emre Bayındır, Erdal Bahaç ve Şahin Turşak, +90 Kiloda Ensar Tama, Burak Serbest ve Burhan Koçan'la mücadele etti. Büyükler Süper Lig 2 Etap maçlarında Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, İstanbul Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübünü 3-2, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü 4-0, Rize Gençlik Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü ve Manisa Türk Telekom Spor Kulübünü aynı sonuçla 5-0 yendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Bayan Judocular Yenilgisiz Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement