Belediyesporlu Güreşçiler Bursa'nın Gururu - Son Dakika
Spor

Belediyesporlu Güreşçiler Bursa'nın Gururu

Belediyesporlu Güreşçiler Bursa\'nın Gururu

Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, Akdeniz Oyunları'nda kazandıkları şampiyonluklarla Bursa'nın gururu oldu.

27.06.2013 12:38

Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, Akdeniz Oyunları'nda kazandıkları şampiyonluklarla Bursa'nın gururu oldu.

Bursalı güreşçiler, Mersin'de yapılan '17. Akdeniz Oyunları'na damga vurdu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Mustafa Kaya 66 kiloda, Rıza Yıldırım da 96 kiloda şampiyon oldu. Mustafa Kaya ilk turda Cezayirli rakibini 2-0, yarı finalde de Makedon güreşçiyi 2-0 yenerek finale çıktı. Kaya, finalde ise Yunan güreşçiyi 2-0 ve 4-2'lik skorlarla yenerek, şampiyonluğun sahibi oldu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Rıza Yıldırım ise ilk turda Yunan güreşçiyi 2-0, yarı finalde de Arnavut rakibini 2-0 ve 6-0'lık skorlarla geçerek finale yükseldi. Finalde Tunuslu güreşçiyi 2-0 ve 5-0'lık skorlarla yenen Yıldırım da şampiyonluğa hak kazandı.

Kategorilerinde kazandıkları şampiyonluklarla Bursa'nın gururu olan sporcular, Türk Bayrağı'nı göndere çektirerek, İstiklal Marşı'nı okuttular. Bursa'yı Mersin'de başarıyla temsil eden sporcuları, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da tebrik etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Belediyesporlu Güreşçiler Bursa'nın Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement