Beşiktaş İçin Şok İddia! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İçin Şok İddia!

Beşiktaş İçin Şok İddia!

Yıldırım Demirören'in görevi bırakmasının ardından yeni başkanını aramaya başlayan Beşiktaş'ta Portekizli yıldızlar Fernades, Quaresma, Simao ve Almeida'nın geleceğindeki belirsizlik devam ediyor.

22.03.2012 11:00

Yıldırım Demirören'in görevi bırakmasının ardından yeni başkanını aramaya başlayan Beşiktaş'ta Portekizli yıldızlar Fernades, Quaresma, Simao ve Almeida'nın geleceğindeki belirsizlik devam ediyor. Türk spor basınında hemen her gün farklı bir transfer iddiası gündeme gelirken; bu haberlere bir yenisi menajer Jorge Mendes üzerinden eklendi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre Portekizli futbolcuların menajeri Jorge Mendes, siyah-beyazlı kulübe futbolcuların birikmiş alacaklarının ödenmesi için 1 haftalık bir süre verdi. Gazetenin haberinde ayrıca, Beşiktaş'ın borçları ödememesi durumunda futbolcuların serbest kalacağının da altı çizildi.

İŞTE O HABER:

"Beşiktaş'ta pazar günü yapılacak olan kongre öncesi tehlike çanları çalıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Portekizili futbolcuların menajeri Mendes rest çekti. Birikmiş alacaklarının ödenmesi için 1 hafta süre verdi.

Ödeme gerçekleşmezse, bu futbolcular serbest kalacak ve büyük paralara satılmaları planlanırken, Beşiktaş'ın eli boş kalacak. Hatta bu konudaki yazının kulübe ulaştığı da öğrenildi. Başkanlık koltuğunun en güçlü adayı olarak gösterilen Fikret Orman'ın ise bu konuda yapılan uyarılara 'Blöf yapıyorlar' yanıtı verdiği belirtiliyor.

17 MİLYON EURO UÇABİLİR

Kulübün önde gelen isimlerinin ise konuya çare aradığı ve uyarılarda bulunarak yol gösterdiği ifade ediliyor. Fernandes için İngiltere'nin Tottenham kulübüyle 17 milyon euroya anlaşıldığı belirtiliyor. Simao'nun İspanya'ya döneceği belirtilirken, Almeida'nın da Avrupa'da futbol hayatına devam edeceği ifade ediliyor. Henüz talibi çıkmayan tek futbolcu Quaresma. Onun da Rusya'da bir kulübe verilmesi için çalışmalar sürüyor. Ne var ki Mendes'in tehtidi blöf çıkmaz ve futbolcular serbest kalırsa, Beşiktaş beklediği büyük bonservis ücretlerinden olabilir."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş İçin Şok İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement