Bodrum FK, Manisa FK'yı 2-0 yenerek galibiyetini kutladı - Son Dakika
Spor

Bodrum FK, Manisa FK'yı 2-0 yenerek galibiyetini kutladı

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında sahasında Manisa FK'yi 2-0 yenen Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularını galibiyetten dolayı kutladı. Taşdemir, maçta oyuncularının istekli ve doğru oynadığını belirterek, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Manisa FK cephesinde ise Yardımcı Antrenör Uğur Okur, takıma destek veren taraftarlara teşekkür ederek, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Okur, Bodrum FK'nin iyi bir takım olduğunu ve daha çok çalışarak daha iyi olacaklarını belirtti.

05.11.2023 16:42  Güncelleme: 16:56

- İsmet Taşdemir: "Maçın başından sonuna kadar oyuncularım gerçekten çok istedi"

MUĞLA - Takımın gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Maçın başından sonuna kadar oyuncularım gerçekten çok istedi ve çok iyi oynadılar. Dolayısıyla maçı kazandılar. Hepsini teker teker tebrik ediyorum" dedi.

Trendyol 1'inci Lig 11. haftasında Bodrum FK evinde karşılaştığı Manisa FK'yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Kritik önemli bir maçtı. Rakibimiz sezon başı itibariyle şampiyon olmak için kurduğu bir takım ve o takıma karşı bizim mücadelemiz söz konusuydu. Sezon başından beri inişli çıkışlı bir grafiğimiz ama özellikle bu maçta inşallah bunu kırdığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar oyuncularım gerçekten çok istedi ve çok iyi oynadılar. Dolayısıyla maçı kazandılar. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. Ayaklarına sağlık çok iyi maç çıkardılar. Hak ettiğimiz maçı kazandığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Bodrum FK, Manisa FK\'yı 2-0 yenerek galibiyetini kutladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bodrum FK, Manisa FK'yı 2-0 yenerek galibiyetini kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement