Bu Transfer Ortalığı Karıştırır!.. - Son Dakika
Spor

Bu Transfer Ortalığı Karıştırır!..

Bu Transfer Ortalığı Karıştırır!..

Fenerbahçe Ülker'in sabah saatlerinde yaptığı bir transfer iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'yi yeniden karşı karşıya getirdi.

17.08.2012 12:45

Fenerbahçe Ülker'in sabah saatlerinde yaptığı bir transfer iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'yi yeniden karşı karşıya getirdi. Sarı-lacivertli kulüp son iki sezonu TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka'da geçiren İlkan Karaman'ı kadrosuna kattı. Bu transfer herkesi şaşırttı.

Oyuncunun Galatasaray Medical Park ile 2010 yılında beş yıllık sözleşme imzalarken bu sözleşmenin Türkiye Basketbol Federasyonu'na bildirilmediği ortaya çıktı. Karşıyaka'nın iki yıllık sözleşme yaptığı ve sözleşmenin fesih edilmesiyle boşa düşen Karaman'ın bu sebeple menajerleri aracılığıyla Fenerbahçe'ye haber yollarken, sarı-lacivertli kulüp de serbest olduğunu gördüğü genç oyuncuyu kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Ülker Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Karaman 15 Ağustos'ta Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesi TBF'de yer alan röportajında ise Galatasaray Medical Park'ın yeni koçu Ergin Ataman'ı işaret ederek "Başımızda geçen sezonu 3 kupa ile kapatmış bir antrenör var. Bu bizim için büyük avantaj." demişti.

Karaman'ın Fenerbahçe Ülker'e flaş transferinden sonra sarı-kırmızılı taraftarlar oyuncuya ve sözleşmenin TBF'ye bildirilmemesi durumunda kendi basketbol şubelerine eleştirilerde bulunurken, sarı-lacivertliler bu transferi bir "çalım" olarak görüyor. Oyuncunun transfer haberleri açıklanmasından kısa bir süre sonra mikro blog sitesi twitter'daki hesabını kapatması da dikkatlerden kaçmıyor.

22 yaşındaki 2.06 boyundaki genç forvetin transferi şimdiden daha çok konuşulacağa benziyor. Galatasaray'ın özel sözleşme yaptığı oyuncu için TBF'ye itiraz etmesi durumunda ise bu transfer iki kulübü tekrar karşı karşıya getirecek. Öte yandan Fenerbahçe Ülker bu sabah saatlerinde İlkan Karaman için Federasyona resmi lisans başvurunda ise bulunduğu öğrenildi. Galatasaray Spor Kulübü'nde İlkan Karaman transferi 12 Ağustos 2010'da bu bilgi metniyle duyurulmuştu;

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 17 Ağustos günü yapılan açıklama

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Bu Transfer Ortalığı Karıştırır!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement