Çıftlikköy Belediyespor'dan Yüksel'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Çıftlikköy Belediyespor'dan Yüksel'e Ziyaret

Çıftlikköy Belediyespor\'dan Yüksel\'e Ziyaret

Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ ve yönetim kurulu üyeleri Yalova İl Emniyet Müdür Hüseyin Ümit Yüksel'i makamında ziyaret etti.

13.06.2013 14:59

Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ ve yönetim kurulu üyeleri Yalova İl Emniyet Müdür Hüseyin Ümit Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Son dönemde futbolun yanı sıra voleybol ve karatede başarıdan başarıya koşan Çiftlikköy Belediyespor'da kulüp çalışmaları ve elde edilen başarılar hakkında Müdür Yüksel'e bilgi veren Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ, "Futbolda geçen sezon Yalovaspor'un ardından ikinci olan takımımız, 2 yıl önce de Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmişti. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme'de şampiyonluk için yarışacağız. Bayanlar voleybolda 3. Lig'deyiz. Ayrıca yıldızlarda Türkiye şampiyonası finallerine katıldık. Gençlerde de yarı finallere kadar yükseldik. Şu an iyi yoldayız. Yönetimimizle beraber Çiftlikköy Belediyespor'u en iyi yerlere getirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ise, Çiftlikköy'e futbol ve voleybol branşında başarı dileklerini ileterek, sezon içerisinde kırmızı siyahlı takımın maçlarını izlemek istediğini sözlerine ekledi.

Ziyarette Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ, Müdür Yüksel'e Çiftlikköy Belediyespor atkısı hediye etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çıftlikköy Belediyespor'dan Yüksel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement