Dortmund Kan Kaybediyor - Son Dakika
Spor

Dortmund Kan Kaybediyor

Dortmund Kan Kaybediyor

Almanya Bundesliga’da aynı saatte 5 karşılaşma oynandı.

21.12.2013 18:50

Almanya Bundesliga'da heyecan aynı saatte başlayan 5 karşılaşma ile devam etti. Günün en dikkat çeken karşılaşmasında B. Dortmund, kendi sahasında karşılaştığı Herta Berlin'e 2-1 mağlup oldu. Maçın hemen başında Reus'ın golüyle öne geçen ev sahibi ekip, 23. dakikada Adrian Ramos'un golüne engel olamadı ve karşılaşmaya tekrar eşitlik geldi. İlk yarının son anlarında ise Herta Berlin, Sami Allagui ile bir gol daha buldu ve soyunma odasına 2-1 önde girmeyi başardı. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmazken, B. Dortmund son üç haftada 8 puan kaybetti ve şampiyonluk umutlarını iyice azalttı.

Karşılaşmanın özeti

Borussia Dortmund – Hertha Berlin maçının detayları için tıklayın…

Leverkusen, Dortmund'a uydu!

Lider Bayern Münih'in takibini sürdüren Bayer Leverkusen, ligin üçüncüsü B. Dortmund'un puan kaybettiği haftada kazanmayarak resmen fırsat tepti. Haftaya Werder Bremen deplasmanında giren Leverkusen, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Garcia'nın golüne engel olamadı ve karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrıldı.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen maçının detayları için tıklayın…

Çalhanoğlu'nun golü yetmedi

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Hamburg, kendi sahasında karşılaştığı Mainz'e 3-2 mağlup oldu. Hakan'ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapatan ev sahibi ekip, ikinci yarının hemen başında üç dakika içinde yediği iki golle karşılaşmada geriye düştü. 80. dakikada Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart ile karşılaşmaya bir kez daha eşitlik getiren Hamburg, maçın son dakikasında Shinji Okazaki'nin golüne engel olmadı ve mücadele Mainz'in 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Hamburg – Mainz maçının detayları için tıklayın…

Almanya Bundesliga'da günün diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle;

Braunschweig 1-0 Hoffenheim

Freiburg 2-1 Hannover 96

Eintracht Braunschweig – Hoffenheim maçının detayları için tıklayın…

Freiburg - Hannover maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dortmund Kan Kaybediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement