Ergani'de Futbol Akademisi - Son Dakika
Spor

Ergani'de Futbol Akademisi

Ergani\'de Futbol Akademisi

Ergani Gençlerbirliğispor, takıma genç yetenekler kazandırmak amacıyla futbol akademisinde başlattığı çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

13.08.2015 15:49

Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Ergani Gençlerbirliğispor, takıma genç yetenekler kazandırmak amacıyla bir süre önce başlattığı futbol akademisinde çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

En çok futbolcu yetiştiren ilçe

Kulüp basın sözcüsü Ekrem Senvar, minik sporcuların antrenmanlarını takımın deneyimli teknik patronu Mehmet kanat yönetiminde aralıksız olarak sürdürdüğünü söyledi. Futbol akademisi kurmalarındaki temel amacı da gazetemize aktaran Senvar, "Ergani'de ilçemizi çok iyi temsil eden bir Erganispor bir de Ergani Gençlerbirliğispor var. Bu iki kulübümüze futbolcu yetiştirmek adına son yıllarda futbol akademisine ağırlık verdik. Burada yetişen kardeşlerimizi daha sonra bu kulüplerimizin alt yapı takımlarına dahil ediyoruz. Çok iyi aşama kaydettikleri zaman da onları önce A takımlarımızda oynatıyoruz. Önü açık olanlar da bölgedeki profesyonel takımlara gidiyorlar. Ergani ilçesi, Diyarbakır'da en çok profesyonel futbolcu yetiştiren ilçe olarak dikkat çekiyor. Bu yöndeki hizmetimizi sürdürüyoruz. Desteklerinden dolayı kaymakam ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Ergani'de Futbol Akademisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement