Kayseri Elit Voleybol Türkiye Finallerine yükseldi - Son Dakika
Spor

Kayseri Elit Voleybol Türkiye Finallerine yükseldi

Kayseri Elit Voleybol Türkiye Finallerine yükseldi

Sivas'ta düzenlenen Genç Erkekler Voleybol Yarı Finallerinde mücadele eden Kayseri Elit Voleybol Kulübü, üç maçı da 3-0'lık sonuçlar ile kazanarak Türkiye Finalleri'ne adını yazdırdı.

13.05.2024 10:35  Güncelleme: 10:37

Sivas'ta düzenlenen Genç Erkekler Voleybol Yarı Finallerinde mücadele eden Kayseri Elit Voleybol Kulübü, oynadığı üç maçı da 3-0'lık sonuçlar ile kazanarak Türkiye Finalleri'ne adını yazdırdı.

Geçtiğimiz günlerde Küçük Erkeklerde adını Türkiye finallerine yazdıran Kayseri Elit Voleybol, yeni bir başarıya imza atarak bu kez de Genç Erkekler Türkiye Yarı Finalleri'nde rakiplerini geçerek adını Türkiye Finallerine yazdırdı. Sivas'ta onanan maçlarda Tokat Belediye Plevnespor, Giresunspor ve Eyazığ Gençlikspor ie karşılaşan Kayseri ekibi rakiplerine set vermezken üç maçı da 3-0'lık skorlar ile kazandı.

Genç ErkeklerVoleybol Türkiye Finalleri 25-30 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir'de oynanacak. Bu önemli maçlarda Türkiye Şampiyonu olmak için parkeye çıkacak olan Kayseri Elit Voleybol takımı Ziraat Bankası ,Halkbank, İstanbulBüyükşehirBelediyespor, Arkasspor, Spor Toto, Fenerbahçe, Galatasaray ve Aytekma gibi birbirinden önemli takımlar ile karşı karşıya gelecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Elit Voleybol Türkiye Finallerine yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement