Magath Hamburg'u Reddetti - Son Dakika
Spor

Magath Hamburg'u Reddetti

Magath Hamburg\'u Reddetti

Bundesliga'da oldukça kötü günler geçiren Hamburg'da teknik direktörlüğe getirilmesi düşünülen Felix Magath görevi reddetti.

14.02.2014 02:16  Güncelleme: 07:55

Futbolculara ev hapsi!

Bu sezon beklentilerin oldukça altında bir performans göstererek Almanya Ligi'nde düşme hattında bulunan ve çarşamba akşamı Almanya Kupası'nda Bayern Münih'e 5-0 mağlup olarak, kulüp tarihinin en farklı kupa yenilgisini alan Hamburg'da, Hollandalı teknik adam Bert van Marwijk'ın yerine göreve getirilmesi düşünülen Felix Magath, resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklamada  kulüpte var olan kaos ortamı sebebiyle görevi kabul etmediğini kamuoyuna duyurdu. 60 yaşındaki tecrübeli teknik adam, kulüp yönetiminin basiretsizliğine de dikkat çekerek, bu kaos ortamında Hamburg'u düşme hattından kurtarmanın oldukça zor olduğunu da ortaya koydu. Öte yandan Hamburg kulübünün de Magath konusunda bazı şüphelere sahip olduğu biliniyor. Kulübün denetleme kurulu ile taraftarlar, hukuk personelleri ve bazı profesyonellerin üye olduğu HSV Plus girişimi de Magath'ın göreve gelmesine karşıydı. Özellikle denetleme kurulunun, Magath'ın daha önce görev yaptığı kulüplerle görüştüğü ve Bundesliga'da Bayern Münih ve Wolfsburg ile toplam 3 şampiyonluk yaşamış hoca hakkında iyi tepkiler almadığı da gelen haberler arasında. Felix Magath, böyle bir ortamda çalışmanın da oldukça zor olacağına yaptığı basın açıklamasında yer verdi.

Hamburg'daki kriz Trabzon'u da vurdu!

Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer, Van Marwijk'ın cumartesi günü oynanacak Eintracht Braunschweig maçında kulübede olacağını söyledi. Bir çok kişi bunun Van Marwijk'ın son şansı olduğu konusunda birleşiyor. Ligde son 2 sırada bulunan 2 takım arasındaki maç, ligde kalma mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden Bild ise Hamburg yöneticilerinin, aralık ayında Hannover 96'dan ayrılan Mirko Slomka ile de görüştüğünü yazdı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Magath Hamburg'u Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement