Olin Edirne'den 10 Transfer - Son Dakika
Spor

Olin Edirne'den 10 Transfer

Olin Edirne\'den 10 Transfer

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne, transfer atağına kalktı, takımın başına Cem Akdağ'ı getirip 10 oyuncuyu kadrosuna kattı.

27.08.2013 16:40  Güncelleme: 14:24

Geçtiğimiz yılki kadrosundan sadece Umar Atın ve Yunan forvet Christos Tapoutos ile sözleşme yenileyen Olin, ilk iş olarak takımın başına geçen yıl Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u çalıştıran Cem Akdağ'ı getirdi.

Olin EAdtirne, daha sonra Aliağa Petkim'un ABD'li pivotu Torin Jamal Francis, Fransa'nın Le Mans takımından Darius Washington, Erdemirspor'dan Azmi Turgut, ABD üniversite liginden Kerem Hotiç, İTÜ'den Arın Soğancıoğlu, Torku Selçuk Üniversitesi'nden Ufuk Gürgen, Banvit'ten Erol Can Çinko, Türk Telekom'dan Barış Güney, Antalya Büyükşehir Belediyesporlu Reha Öz, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyessqpor'dan da Caner Ercan'ı transfer etti.

AKDAĞ: "ÇOK ZORLU BİR LİG OLACAK"

Takımı yeniden kurarak Edirne'deki Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'ndaki çalışmalara başlayan Olin Edirne, bugün sezon öncesi kampı içinde Bolu'ya hareket etti. 4 Eylül'e kadar Bolu'da çalışmalarını sürdürecek olan Olin Edirne'nin antrenörü Cem Akdağ, kamp sırasında bazı hazırlık maçları oynayacaklarını belirterek, şöyle dedi:

"İyi niyetli ve çok çalışkan oyunculara sahip bir takımız. Çok uzun bir lig maratonu ve diğer takımlarla karşılaştırılınca oldukça dar bir rotasyona sahibiz. Kadromuzun ileriki tarihlerde yeni takviyelere ihtiyacı olabilir. Umarım bu takviyeleri yapma şansını ele geçiririz. Takımın istediğimiz duruma gelebilmesi için takım antrenmanlarına başlamamız ve sonra birkaç hazırlık maçı yapmamız lazım. Ondan sonra neler yapıp neler yapamayacağımızı göreceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin Edirne'den 10 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement