Orduspor G.Saray Karşısında İlk Peşinde - Son Dakika
Spor

Orduspor G.Saray Karşısında İlk Peşinde

Orduspor G.Saray Karşısında İlk Peşinde

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, deplasmanda 1 yıldır galip gelemediklerini belirtti.

24.02.2013 13:19  Güncelleme: 13:16

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, deplasmanda 1 yıldır galip gelemediklerini belirterek, "İlk yaşatarak Galatasaray'ı İstanbul'da yenmek istiyoruz" dedi.

Levent Yıldırım, deplasmanda oynadıkları 11 karşılaşmanın 7'sinde berabere kaldıklarını 4'ünde ise sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. İlk yarıda sahalarında oynaıkları maçta Galatasaray'ı 2-0 yendiklerini hatırlatan Levet Yıldırım, daha sonra şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz Hector Cuper ve oyuncularımıza güveniyoruz. Takımımız hafta boyunca çok iyi şekilde hazırlandı. Moral ve motivasyon şu anda en üst düzeyde. 90 dakika boyunca iyi mücadele edip deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. En azından yenilmeden dönmek istiyoruz. Bu maç bizim için çok çok önemli. Mutlaka puan almalıyız."

ORDUSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK

Orduspor, lig tarihinde Galatasaray'la bugüne kadar 21 kez karış karşıya geldi. Oynanan 21 maçta Galatasaray 11 kez galip gelirken 8 kez ise berabere bitti. İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda ise Orduspor'un hiç galibiyeti bulunmuyor. Ordu'da oynanan karşılaşmalarda ise Orduspor Galatasaray'ı 1983-84 sezonunda 3-0, bu yıl ligin ilk yarısında ise 2-0 yendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor G.Saray Karşısında İlk Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement