Samsunspor 10 Haftadır Kaybetmiyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor 10 Haftadır Kaybetmiyor

Samsunspor 10 Haftadır Kaybetmiyor

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "10 maçlık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz"

22.02.2014 16:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "10 maçlık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Soğuk, AA muhabirine, Karadeniz derbisinde 1461 Trabzon ile pazartesi günü sahalarında karşılaşacaklarını söyledi.

Takımın moralinin üst düzeyde olduğunu belirten Soğuk, "Karadeniz'in iki takımının karşılaşacağı maçta öncelikle dostluğun ön plana çıkmasını arzu ediyorum. Biz moral açısından onlardan daha iyiyiz, bunun için kazanan taraf olacağımıza inanıyorum. Kazanmak zorunda hissettiğimiz bir maç olacak. Çünkü ilk 6 içinde kalmak istiyoruz. Hatta kazanarak bulunduğumuz noktadan bir üst sıraya çıkma şansını yakalayacağız" diye konuştu.

Taraftarların desteğiyle takımın daha iyi mücadele ettiğini vurgulayan Soğuk, "10 maçlık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın sabırla bizi 90 dakika desteklemesini arzu ediyoruz. Oyuncularımız tek bir yürek haline geldi. Eksik oyuncularımız var ama onların yerine oynayanlar da hiçbir zaman diğerlerini aratmadı. Yine böyle olacağı inancındayım" dedi.

Öte yandan Samsunspor, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki kırmızı-beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor 10 Haftadır Kaybetmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement