Samsunspor'a İzmir'de Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Spor

Samsunspor'a İzmir'de Sürpriz Ziyaret

Samsunspor\'a İzmir\'de Sürpriz Ziyaret

Karşıyakaspor ile yapılacak olan karşılaşma için İzmir'de bulunan Samsunspor kafilesini İzmir Samsunsporlular Derneği ziyaret etti.

15.12.2013 16:54

Karşıyakaspor ile yapılacak olan karşılaşma için İzmir'de bulunan Samsunspor kafilesini İzmir Samsunsporlular Derneği ziyaret etti.

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Karşıyakaspor maçı öncesi konakladığı Mövenpick Otel'de İzmir'de yaşayan Samsunlular'ın kurduğu, İzmir-Samsunsporlular Derneği yönetimi tarafından ziyaret edildi. Dernek Başkanı Emin Öztürk ve ikinci başkanı Engin Öztürk, Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk ve Kaptan Adnan Güngör'ü ziyaret etti. Otelin lobisinde Samsunspor'un son durumuyla ilgili yapılan sohbetin ardından Başkan Engin Öztürk, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk'a takıma ikram edilmek üzere baklava verirken, maçta da başarılar diledi. Kaptan Adnan Güngör ise derneğe asılmak üzere futbolcuların imzaladığı 55 numaralı formayı hediye etti. Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği'ne teşekkür ederek, "Bizleri deplasmanlarda yalnız bırakmıyorlar. Her türlü desteği ve morali de veriyorlar. Maçta inşallah galip gelerek onlara en güzel hediyeyi vereceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'a İzmir'de Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement