Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk: Birlik ve Beraberliğimizi Sürdürmeliyiz - Son Dakika
Spor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk: Birlik ve Beraberliğimizi Sürdürmeliyiz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk: Birlik ve Beraberliğimizi Sürdürmeliyiz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Denizlispor maçını kazanarak kalitelerini ortaya koymak istediklerini söyledi.

12.09.2013 13:09

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Denizlispor maçını kazanarak kalitelerini ortaya koymak istediklerini söyledi. Soğuk, "Galip gelmek için sahadaki birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına odaklandı. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Beyazlılarda moraller üst seviyede. Hedeflerinin Denizlispor karşısında galip gelmek ve takımdaki olumlu havayı devam ettirmek olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Galip gelmek için takımdaki birlik beraberliğin saha içerisinde de sürmesi gerekiyor. Oyuncularımızdan bunu arzu ediyoruz. Gerçekten hem oyun anlayışı, hem de fiziki olarak iyi bir noktadayız. Denizlispor maçı ile birlikte 1 haftada 3 karşılaşma yapacağız. Bu maçlara hazır olduğumuzu alacağımız sonuçlarla göstermek istiyoruz" dedi.

YENİ TRANSFERLER HOCAYA BAĞLI

Yeni transferler Arif Şahin ve Eldin Adiloviç hakkında da değerlendirmelerde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "2 oyuncumuz da hazır durumda. Orduspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşmasında Arif 80 dakika, Adiloviç de 25 dakika forma şansı buldu. 2 oyuncumuzun da oynayıp oynamayacağı konusundaki son kararı teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar verecektir" diye konuştu.

YOLCULUK PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu arada Kırmızı Beyazlıların Denizli programı belli oldu. Samsunspor kafilesi, ilk olarak bu akşam saat 22.30'da havayolu ile İzmir'e gidecek ve orada konaklayacak. Yarın (cuma) karayolu ile Denizli'ye geçecek olan Kırmızı Beyazlılar, burada kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Cumartesi günü oynanacak maçın ardından şehirde kalacak olan Kırmızı Beyazlı kafile, pazar gününü İzmir'de geçirdikten sonra pazartesi günü 15.15 uçağıyla Samsun'a dönecek. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk: Birlik ve Beraberliğimizi Sürdürmeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement