Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Grubu Belli Oldu. - Son Dakika
Spor

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Grubu Belli Oldu.

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Grubu Belli Oldu.

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi 3.Lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımının da yer aldığı 3.lig kuraları 11 Eylül Salı günü Ankara'da Başkent Voleybol Kampüsünde çekildi.

12.09.2012 14:51

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi 3. Lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımının da yer aldığı 3. lig kuraları 11 Eylül Salı günü Ankara'da Başkent Voleybol Kampüsünde çekildi.

Kura çekimine Voleybol Federasyonu Başkanın Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri Nazmi Bayamlıoğlu ve Kamuran Yazıcı ile 3.lig kulüp temsilcileri katıldı.

Seramiksan Bayan Voleybol takımı ligin en zorlu grubunda mücadele edecek. Grupta ki diğer takımlar; Denizli Bereketli, Kuşadası Gençlik, Gelişim Koleji, Kepez Belediye, Anemon Otel, Aydın Belediye Sporgücü, Alaşehir Belediye, Antalya Büyükşehir Belediye, Edremit Belediye, Banaz Sanayispor, İzmir Büyükşehir Belediyespor şeklinde oluştu. Oldukça zorlu bir grup gibi görünen grupta Seramiksan sezonu Alaşehir Belediyespor önünde deplasmanda açacak.

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig Seramiksan Bayan Voleybol Takımı kura sonucu A grubunda mücadele edecek. İki devre halinde deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan ligde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 8'li büyük final grubuna kalacak ve bir üst lige çıkan takım final grubunda belirlenecek. Sezonun birinci yarısı 3-4 Kasım 2012/12-13 Ocak 2013 tarihlerinde oynanacak. İkinci yarı ise 26-27 Ocak 2013/ 6-7 Nisan 2013 tarihleri arasında oynanacak. Final grubu ise 2013 yılının nisan ayında oynanacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Seramiksan Bayan Voleybol Takımı Grubu Belli Oldu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement