Survivor Ünlüler 2016 Kadrosu - Son Dakika
Spor

Survivor Ünlüler 2016 Kadrosu

Survivor Ünlüler 2016 Kadrosu

Survivor Ünlüler kadrosunda tüm isimler belli oldu.

22.01.2016 19:32

Survivor Ünlüler kadrosunda tüm isimler belli oldu.

Sporcope'un ulaştığı bilgiye göre daha önce Ütopya yarışmasında yarışan Milli Dağcı Serkan Ercan ve manken Senem Kuyucuoğlu'da ünlüler kadrusunda yer alacak.

Survivor 2016 ünlüler kadrosu

Acun Ilıca'nın raiting rekorları kıran programı Survivor'da ünlüler kadrosundaki 10 isim de belli oldu. Survivor 2016 ünlüler kadrosunda manken Senem Kuyucuoğlu ve oyuncu Eda Akkaya yer alacak.

Serkan Ercan Kimdir?

Serkan Ercan Survivor 2016'da ünlüler kadrosunda yarışacak. Daha önce Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'nın yarışmacılarından olan Serkan Ercan Milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. İstanbul'da yaşayan Ercan aynı zamanda ABD'nin Utah eyaletinde de yaşamıştır.

1.80 boyunda olan Ercan evli ve ikizler burcuna sahip. Milli dağcı olan ve kaya tırmanışçısı olarak ülkemize hizmet veren Ercan gerek yetenekleri, gerek ise uyumlu hızlı ve yardımsever kişiliğiyle Ütopya'nın gediklilerinden biriydi.

Senem Kuyucuoğlu kimdir?

Senem Kuyucuoğlu Survivor 2016. Kuyumcuoğlu 22 Eylül 1990, İzmir, Türkiye doğumlu modellik ve güzellik Yarışmalarında derece almış Türk modeldir. Türkiye'yi birçok uluslararası yarışmada temsil eden Kuyucuoğlu, son olarak Türkiye adına 2009 Kainat Güzellik Yarışması'na katılmıştır. Boxer dergisinin 2009 yılında okur oylarıyla belirlediği Türkiye'nin en seksi 50 kadını sıralamasında da 3. sırayı almıştır.

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi.

Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı Miss Turkey 2009 yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti. 24 Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan Kainat Güzellik Yarışması öncesi rahatsızlanan Kuyucuoğlu, podyuma iğne olarak çıktı ve Türkiye'yi temsil etti; ancak dereceye giremedi.

14 yaşında modelliğe başlamasını hayatının dönüm noktası olarak niteleyen Senem Kuyucuoğlu, sahne dışında utangaç biri olduğunu söylemiştir. 2008 yılında verdiği bir röportajda "İlk yarışmamda erkeğe benziyorum diye beni seçmediler" diyen Kuyucuoğlu, aynı röportajda vücudunda en beğenmediği yerinin ayakları olduğunu belirtmiştir.

Survivor 2016 ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen yeni sezon Survivor programı 7 Şubat Pazar günü Tv8 ekranlarında başlaşacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Survivor Ünlüler 2016 Kadrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement