Tff Teknik Direktörlerle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Spor

Tff Teknik Direktörlerle Toplantı Yaptı

Tff Teknik Direktörlerle Toplantı Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2012-2013 sezon planlaması ile ilgili düzenlenen toplantı İstanbul'da yapıldı.

25.05.2012 18:12

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2012-2013 sezon planlaması ile ilgili düzenlenen toplantı İstanbul'da yapıldı. TFF'nin İstinye'deki merkezinde yapılan toplantıya Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin teknik direktör ve antrenörleri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten'in başkanlık ettiği toplantıya TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Baş Hukuk Müşaviri Av. Faruk Baştürk ve TFF Müsabaka Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı. Toplantıda yeni sezonun tarih planlaması ve diğer konular hakkında teknik direktörler ile görüş alışverişinde bulunuldu. Teknik direktörlerin futbol ailesi içindeki önemli aktörlerden biri olduğunu belirten 1. Başkanvekili Özerten, "Sezon planlamasının nihai hale ulaştırmadan düşündüklerimizi hocalarla paylaşmak istedik. Onların da önerilerini dikkatle not ettik. Gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Çok verimli bir toplantı oldu" dedi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, olumlu bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, "Yeni sezonun planlaması üzerine konuşmalar gerçekleştirdik. Daha iyi bir sezonu nasıl organize edebileceğimizi konuştuk. Bu toplantılar sezon içerisinde de zaman zaman gerçekleşecek" dedi.

Terim ayrıca, play-off sisteminin yeni sezonda uygulanıp uygulanmayacağı sorusuna, "Henüz o konuyla ilgili kesin bir karar alınmadı. Bu toplantıda da böyle bir kararı vermedik. Play-off için kulüplerin kararı, yayıncı kuruluşun kararı ve tabii ki Futbol Federasyonu'nun vereceği karar önemlidir. Biz bugün sadece teknik konular üzerinde bilgi alışverişi yaptık" yanıtını verdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da toplantı çıkışında, 2012-2013 sezonunun ne zaman başlayacağına dair ipucu verdi. Sağlam, toplantıda yeni sezon planlaması ve futbolla ilgili birçok konunun görüşüldüğünü ifade ederken, "Çok yararlı bir toplantı yaptık. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı tam tarihiyle belli olmasa da aşağı yukarı ortaya çıktı. Ağustos ayının son günleri gibi şu an için bir planlama var. Ancak bu konuyla ilgili görüşmeler daha sonra devam edecek" diye konuştu.

Sağlam ayrıca, yabancı oyuncu sayısıyla ilgili bir karar verilmediğini de sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff Teknik Direktörlerle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement