Trabzonspor'da Kamp Raporu! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Kamp Raporu!

50. yılda şampiyonluk parolası ile yola çıkmak için start veren ve bu doğrultuda yeni sezona Macaristan ve Slovakya'da hazırlanan Trabzonspor, yurt dışı çalışmalarını tamamladı.

01.08.2017 09:45

50. yılda şampiyonluk parolası ile yola çıkmak için start veren ve bu doğrultuda yeni sezona Macaristan ve Slovakya'da hazırlanan Trabzonspor, yurt dışı çalışmalarını tamamladı.

Bordo-Mavili ekip, 17 gün süren Macaristan kampında 1 hazırlık maçı oynarken, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Slovakya'da ise 4 hazırlık maçı oynadı. Slovakya kampını tamamlayarak Avusturya'ya giden Trabzonspor, Hollanda temsilcisi Heerenveen ile karşı karşıya geldi ve 0-0 sona eren bu mücadeleyle birlikte yurt dışı hazırlık dönemini tamamlamış oldu.

Yeni sezon öncesi şu ana kadar 6 hazırlık maçı yapan Trabzonspor, bu mücadelelerde 2 galibiyet elde ederken, 2 kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu. 11 gol atan Fırtına kalesinde de 11 gol gördü.

Bordo Mavili takımın oynadığı hazırlık maçları ve sonuçları şu şekilde;

15.07.2017 Trabzonspor 1-2 MTK Budapest

21.07.2017 Trabzonspor 2-1 Dorogi FC

22.07.2017 Trabzonspor 1-2 Györi

24.07.2017 Trabzonspor 3-3 Sered

26.07.2017 Trabzonspor 4-3 Zilina

30.07.2017 Trabzonspor 0-0 Heerenveen

Öne çıkan oyuncuların kamp performansları

Ogenyi Onazi: Menajer yoluyla kulübe alacaklarından ötürü rest çeken ve kampa geç katılan Nijeryalı oyuncu, gösterdiği performans ve neşesiyle ön plana çıktı.

Juraj Kucka: Kampa geç katılsa da oynanan hazırlık mücadelelerinde 2 gol atma başarısı gösterdi. Yıldız oyuncu, tecrübesi ve fiziksel gücü ile dikkat çekti.

Kamil Ahmet Çörekçi: Pereira'ya iyi bir alternatif olabileceğinin sinyallerini verdi.

Theo Bongonda: Hızlı ve teknik bir oyuncu ancak oynanan hazırlık maçlarında tam olarak kendisini gösteremedi.

Fabian Castillo: Yeni sezon öncesi en hazır olan isimlerin başında geldi. Gösterdiği performansla geçtiğimiz yılın üzerine çıkacağının sinyallerini fazlasıyla verdi. Son hazırlık maçında sakatlanması onun ve takım adına en olumsuz olay oldu.

Onur Recep Kıvrak: Kaptan Onur, tecrübesiyle takıma tüm kamp boyunca ağabeylik yapmasının yanı sıra Heerenveen maçında yaptığı başarılı kurtarışlarla yeni sezon öncesi formda olduğunu göstererek taraftarını memnun etmeyi başardı.

Hugo Rodallega: Forvet transferlerine kulağını tıkayan ve hazırlık maçlarında hırsıyla dikkat çeken Rodallega, kampın en skorer isimlerinden biri oldu. Yeni sezon öncesi forvet bölgesi için bende varım mesajı yolladı.

Yusuf Yazıcı: Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolunun üzerine koydu. Kendisi için gelen transfer tekliflerine kulaklarını tıkayan milli yıldız, antrenman ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla sezon öncesi Trabzonspor'un beyni olacağını gösterdi.

Aytaç Kara: Transfer edildiği günden bu güne bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Aytaç Kara, kampın görünmeyen isimlerindendi. Son hazırlık maçında yaptığı hatalar taraftarın sabrının taşmasına neden oldu.

Abdulkadir Ömür: Sakatlığı yüzünden kampa geç katılsa da Bordo Mavili taraftarlarının çok büyük umutlar bağladığı genç yıldız, antrenmanlarda ve son hazırlık maçında gösterdiği performans ile bu sezon ilk 11 olmasa bile 21 kişilik kadroda olması gerektiğini gösterdi.

Batuhan Artarslan: Pasaport sorunu başına bela oldu. Kampa oldukça geç katılan genç yıldız Ersun Yanal'a kendini gösteremedi. Kiralık olarak gönderilme ihtimali var.

Okay Yokuşlu: Her zamanki çalışkanlığı ile hem antrenmanlarda hem de hazırlık karşılaşmalarında göz önüne çıkmayı başardı. Kendisine gelen teklifleri görmezden gelen Milli yıldız, teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezon öncesi en önemli yıldızlarından biri olacağını da göstermiş oldu.

Uğurcan Çakır: Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında çalışkanlığı ve başarılı kurtarışlarla dikkat çeken Uğurcan, taraftarlar arasında yeni bir yıldız doğuyor cümlesinin kurulmasına neden oldu. Kalede bende varım diyerek abilerine mesaj yolladı.

Esteban: Kaptan Onur'un yokluğunda iyi bir alternatif olabileceğini bir kez daha gösterdi. Genç kaleci Uğurcan ile girdiği forma savaşında bir adım öne çıkmayı başardı.

Durica: Geçtiğimiz sezon Savunma Bakanı lakabını alan Slovak yıldız, Kucka'nın gelişi ile birlikte ayrı bir havaya girdi. Antrenmanda çalışkanlığı ve hazırlık maçlarındaki müdahaleleri ile dikkatleri üzerine çeken Durica, yeni sezon öncesi savunmanın kilit adamı olacağını yeniden kanıtladı.

Joao Pereira: Her iki kampında neşe kaynağıydı. Takıma geldiği ilk günden bu güne kadar profesyonelliğini belli eden Portekizli, yeni sezon öncesi sağ bekin değişilmez ismi olacağını gösterdi.

Emmanuel Mas: Sol bekin rakipsiz ismi Mas, hazırlık maçları ve antrenmanlarda geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden devam edeceğini gösterdi. Yeni sezon öncesi solu kimseye bırakmayacağını dosta düşmana gösterdi.

Abdurrahm Dursun: Genç yaşına ve tecrübesiz oluşuna rağmen genç isimler arasında en çok sivrilen isimlerden oldu. Sol bek bölgesinde Mas'ın alternatifi olabileceğini gösteren Abdurrahim, olası bir sol bek transferinin de önüne geçmiş oldu.

Uğur Demirok: Durica ile iyi bir ikili oluşturan ancak yaptığı hatalarla dikkat çeken Uğur, hazırlık maçlarında birkaç kritik hataya imza attı. Çalışkanlığı ile gençlere örnek olan başarılı stoper, bu hatalarını asgariye indirdiği an yine defansın değişilmez isimlerinden olacağının işaretini de verdi.

N'Doye: Geçirdiği ufak sakatlık sonrası takıma zaman kaybetmeden katılan Senegalli golcü, istenilen performansı bir türlü veremedi. Kampın kötüleri arasında yer aldı.

Olcay Şahan: Takımın abisi olarak dikkat çeken milli yıldız kötü başladığı kampı yükselen performansı ile noktalayarak teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yeni sezon öncesi sağ kanadın sahibi olacağının sinyalini verdi.

Mustafa Akbaş: Takımdan ayrılacak söylentileri ile kampa katılan ve Yanal'ın kalmasını istediği isimler arasında yer alan Akbaş, kampın Aytaç ile birlikte kayıp isimlerindendi.

(TS Kulis)

Trabzonspor\'da Kamp Raporu!
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Kamp Raporu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement