Türkiye Kupası Erkekler 8'li finalleri Kayseri'de yapılacak - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası Erkekler 8'li finalleri Kayseri'de yapılacak

Türkiye Kupası Erkekler 8\'li finalleri Kayseri\'de yapılacak

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, Bu Kez De Türkiye Kupası Erkekler 8'li Finallerine Sahne Olacak.

11.01.2011 12:37

Geçtiğimiz yıl Ağustos ve Eylül aylarında dünyanın en önemli spor organizasyonlarından olan Dünya Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, 10-13 Şubat tarihlerinde Türkiye'nin en iyi 8 erkek basketbol takımının mücadelesine evsahipliği yapacak.

10 Şubat'ta başlayıp 13 Şubat'taki final maçıyla sona erecek olan Spor Toto Türkiye Kupası 8'li finallerine, eleme gruplarında ilk iki sırayı alan Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka'nın yanısıra Aliağa Petkim, Banvit, Pınar Karşıyaka ve Medical Park Trabzonspor takımları katılacak.

ALLEN IVERSON VE YILDIZLAR KAYSERİ'DE PARLAYACAK

Ülkemizin ve dünyanın sayılı yıldızlarının gövde gösterisine dönüşeceği turnuvada şüphesizki en çok dikkati Beşiktaş Cola Turka'nın NBA patentli oyuncusu Allen Iverson çekecek. Iverson'un yanısıra Fenerbahçe'nin yeni transferi Litvanya ve Avrupa'nın en önemli oyuncularından Saranas Jasikevicius ile birlikte Gasper Vidmar, Darjus Lavrinovic, Leni Ukic, Efes Pilsen'den Bostjan Nachbar, Linvood Thornton, Galatasaray'dan Radoslav Rancik, Anthony Shumpert, Ian Shipp Kayseri'deki maçlara renk katacak yabancı oyuncular olacak.

Kayserili basketbolseverler, bunların yanısıra Cenk Akyol, Ender Aslan, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Sinan Güler, Kaya Peker, Oğuz Savaş, Mirsad Türkcan, Ömer Onan, Ermal Kurtoğlu, Tutku Açık, Cüneyt Erden ve Bekir Yarangüme gibi Türk Basketbolunun yetiştirdiği yıldız isimleri de izleme imkanı bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Türkiye Kupası Erkekler 8'li finalleri Kayseri'de yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement