Ukrayna Basını: Lucescu Artık Kalmak İstemiyor - Son Dakika
Spor

Ukrayna Basını: Lucescu Artık Kalmak İstemiyor

Ukrayna basını, Lucescu'nun basın toplantısında ayrılık haberleri için "Önce sezonu bitirelim, sonra düşünürüz." sözlerini "Artık kalmak istemiyor." olarak yorumladı.

27.04.2016 08:31  Güncelleme: 09:13

Galatasaraylı yöneticilerin bir süre önce Ukrayna'ya çıkarma yaparak, Mircea Lucescu ile yüzde 85 oranında anlaştığı ve yeni sezon için söz aldığı iddia edilmişti.

Fanatik'in haberine göre; Ukraynalı gazeteciler de, sık sık Lucescu'ya sezon sonunda ülkeden ayrılıp ayrılmayacağını sormaya başladılar. Tecrübeli teknik adamın bu konuyla ilgili yaptığı son açıklama ise Ukrayna'da veda sözleri olarak yorumlandı.

CITY'DEN ÖRNEK

Takımı Shakhtar Donetsk'le birlikte yoluna Avrupa Ligi ve Ukrayna Kupası'nda devam eden Lucescu, ayrılık haberlerinin oyuncuları sarsacağını düşünerek, Manchester City'den güncel bir örnek verdi.

"MOTİVE ETMEKTE ZORLANIYORUM"

Hatırlanacağı üzere İngiliz kulübü, Manuel Pellegrini ile yola devam ederken yeni sezonda takımın başına Pep Guardiola'nın geçeceğini duyurmuştu.

Bu haberden sonra takımın ligde yaşadığı düşüşü değerlendiren Pellegrini, "Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum. Hepsinin kafası karışık. Ama karakterli bir oyuncu grubum var ve asla pes etmeyeceğiz" demişti.

"ARTIK UKRAYNA'YI İSTEMİYOR"

İşte bu sözlere atıfta bulunan Mircea Lucescu, "Önce sezonu bitirelim, ondan sonra düşünürüz. Pellegrini'nin sözlerini duymadınız mı?" ifadesini kullandı.

Ukraynalı gazeteciler bu ifadeyi Lucescu'nun ayrılmayı kafasına koyduğu şeklinde yorumladı. Rumen teknik adam Lucescu'nun, sezon sonunda kulübüyle olan özel opsiyonunun biteceği ve artık Ukrayna'da yaşamak istemediği belirtiliyor.

Ukrayna Basını: Lucescu Artık Kalmak İstemiyor

Son Dakika Spor Ukrayna Basını: Lucescu Artık Kalmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet han: adamın yerinde olsam türkiye gelmem ,sen başarılı ol ama kıymet bilmesinler,bu adamın yeteneğinden faydalanın üstüne kendinizde bir şey katın,dünya da yenemeyeceğiniz takım kalmaz 1 0 Yanıtla

Advertisement