Windsurf Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Windsurf Şampiyonası Sona Erdi

Windsurf Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonunca Düzenlenen Windsurf Şampiyonası Starboard Funboard Turu 4. Ayak Yarışları Sona Erdi.

23.08.2010 08:20  Güncelleme: 09:58

Keşan Belediyesinin evsahipliğinde Erikli sahilinde gerçekleştirilen ve 20 Ağustos 2010 Cuma günü başlayan Starboard Windsurf Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Yarışları 22 Ağustos 2010 Pazar günü yapılan yarışlar ve ödül töreni ile sona erdi.

Son günkü yarışlarda Erkeklerde 5,Masterlerde 5,Genç Erkeklerde 5,bayanlarda 6 ve Genç Bayanlarda 5 olmak üzere toplam 26 yarış gerçekleştirildi.

Yarışlara, 5 kategoride 10'u bayan 54 sporcu katıldı.

Starboard Windsurf Türkiye Şampiyonası 4.Ayağında gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporcular şöyle:

ERKEKLER:

1- Enes Yılmazer (Arkas Spor Kulübü)

2- Berk Yalgın (Datça Belediyespor)

3- Emirhan Kolburan (Alaçatı Windsurf Kulübü)

MASTERLER:

1- Özfer Uralp (Çeşme Altı Rüzgar Sörfü Kulübü)

2- Emrah Çelebi (Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü)

3- Mehmet Talat Aşıkoğlu (Alaçatı Windsurf Kulübü)

GENÇ ERKEKLER:

1- Selim Şenocak (Çeşme Yelken Kulübü)

2- Süha Kavi (Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Spor Kulübü)

3- Gaye Can Göv (Alaçatı Windsurf Kulübü)

BAYANLAR:

1- Lena Aylin Erdil (Ferdi-İzmir)

2- Çağla Kubat (Fenerbahçe Spor Kulübü)

3- Melek Toraman (Alaçatı Windsurf Kulübü)

GENÇ BAYAN:

1- Fulya Ünlü (Alaçatı Windsurf Kulübü)

2- Dilara Uralp Çeşme Altı Rüzgar Sörfü Kulübü)

3- Seben Göle (Ferdi-İstanbul)

Yarışların sona ermesinin ardından yapılan ödül töreninden önce konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bu organizasyona katılan tüm sporcu ve hakemlere yaşattıkları güzellik nedeniyle teşekkür ederek "Bu organizasyonu burada gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum.Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Türkiye Yelken Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum.Erikli Sahili yapılan bu yarışma ile gerçekten görsel bir güzellik yaşadı. Burada 3 gün boyunca gerçekleşen organizasyon bugün sona erdi. Biz önümüzdeki yılda daha iyi bir organizasyona imza atmak istiyoruz.Keşan Belediyesi olarak bu sporun gelişmesi ve ilerlemesi için bundan sonra daha büyük destek olacağız.Bu yarışmaya katılan tüm sporcularımıza ve izleyenlere, değerli hakemlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Özcan'ın konuşmasının ardından ilk 8'e girenlere madalya ve ilk 3'e girenlere kupa ödülleri Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu,Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Belediye Meclis Üyeleri,Alemdar Özbay, Harun Yalçın, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Orhan Kaş, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ve hakem Mehmet Besceli tarafından verildi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ayrıca yarışmanın Türkiye Yelken Federasyonu adına Organizatör Firması olan Corpus Events firmasının sahibi Tayfun Özel'e,Türkiye Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Erdoğan Demir ile Yarışmanın Genel Koordinatörü Kazım İrfet Sönmez ile hakemler Mehmet Besceli,Bülent Uzel, Önder Tosun, Mustafa Çağatay,Yasemin Baki, Erhan Tezel, Yaprak İnal, Banu Ergut, Gül Yılmazkoç, A.Zeki Leblebici, Ali Osman Baki, İnci Doğusel ve Turan Yılmazkoç'a plaket takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Tayfun özel'de 3 gün süreyle mükemmel bir organizasyon yaşandığını belirterek "İlk gün rüzgar olmamasına rağmen son iki gündeki rüzgarla iyi yarışlar yaşandı ve sporcularımız iyi müsabakalar çıkardı. Ben dereceye giren girmeyen tüm sporcularımızı kutluyorum. Organizasyon nedeniyle de başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a, TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir'e Yarışmanın Genel Koordinatörü Kazım İrfet Sönmez'e ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın'a da teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki yıl yine böyle bir organizasyonda tekrar buluşur ve bu güzelliği yaşarız" dedi.

Ödül töreni sırasında toplanan izleyiciler Çağla Kubat'a büyük ilgi göstererek fotoğraf çektirmek için adeta yarış ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Windsurf Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement