Yunusemre Belediyespor'un yeni başkanı Bülent Kanik oldu - Son Dakika
Spor

Yunusemre Belediyespor'un yeni başkanı Bülent Kanik oldu

Yunusemre Belediyespor\'un yeni başkanı Bülent Kanik oldu

Yunusemre Belediyespor'un olağanüstü genel kurul toplantısında Bülent Kanik başkanlığa seçildi. Yeni başkan, daha fazla genci sporla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

12.05.2024 16:21  Güncelleme: 16:22

Yunusemre Belediye spor'un olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa Bülent Kanik seçildi.

Yunusemre Belediyespor'un olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Millet Çarşısı'nda tek liste ile yapılan kongrede kulübün yeni başkanı Bülent Kanik oldu. Kongreye katılan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, eski yönetime hizmetleri için teşekkür ederken, yeni yönetime de görevlerinde başarılar diledi. Başkan Balaban yaptığı konuşmada, "Bizim spora bakış açımız amatör sporu en iyi şekilde desteklemektir. Yunusemre'mizde amatör sporu teşvik ederek tüm amatör spor kulüplerimize eşit mesafede olup hepsine imkanlar ölçüsünde destek olacağız. Kulüplerimize tesislerimizi sonuna kadar açacağız. Kulübümüze hizmet eden geçmiş yönetime teşekkür ediyor, göreve seçilen yeni yönetime başarılar diliyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Hedef daha fazla genci sporla buluşturmak

Yeni başkan Bülent Kanik ise konuşmasında sporun içinden geldiğini hatırlatarak, Lalelispor'da uzun yıllar başkanlık yaptıktan sonra Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminde yer aldığını, akabinde de Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi olduğunu kaydetti. Yunusemre Belediyespor'da aldıkları bayrağı daha yukarı taşımaya çalışacaklarını ifade eden Kanik, "Bizlere güvenerek yönetime layık gören Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'a teşekkür ediyoruz. Görev süremiz boyunca en önemli hedefimiz daha fazla çocuk ve gencimizi sporla buluşturmak olacak. Türk sporuna branş ayrımı yapmadan hizmet ederek mevcut milli sporcu sayımızı artırırken, ulusal ve uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde etmeyi hayal ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bülent Kanik başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri şöyle: " Murat Akgül, Oktay Doğan, Engin Uzun, Uğur Cömert, İsmail Aydın, Zuhal Güneş, Mehmet Sargın, Halil Çakıcı, Barış Mersinli, Yücel Taşçı, Metin Keleş." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yunusemre Belediyespor'un yeni başkanı Bülent Kanik oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement