Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı sona eriyor - Son Dakika
Teknoloji

Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı sona eriyor

Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı sona eriyor

GESİDER'in ev sahipliğinde gerçekleşen Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün çalışmalarına büyük katkı sağlayacak. Çalıştayda, alarm izleme hizmetlerinin geliştirilmesi, mevzuatta düzenlenmesi gereken hususlar ve sektördeki gelecek trendleri gibi konular ele alındı.

20.10.2023 11:48

Güvenlik Endüstrisi Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (GESİDER) ev sahipliğinde gerçekleşen Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı bugün sona erecek.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgilere göre, GESİDER ev sahipliğinde Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, modern teknolojilerin ve sürekli gelişen güvenlik ihtiyaçlarının doğrultusunda Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı devam ediyor.

Alarm izleme hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla 17 Ekim'de başlayan Çalıştay, 2024 yılı Ocak ayında yapılacak düzenlemeler başta olmak üzere bu alanın geliştirilmesine yönelik Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nın çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını öğrenildi.

Çalıştayda, mevzuatta düzenlenmesi gereken hususlar, alarm izleme merkezi yeterlilik şartları, sektörde geleceğin trendleri, teknolojik gelişmeler ve adaptasyon ile alan eğitimleri, uygulamada karşılaşılan sorunların çözüm önerileri gibi konu başlıkları üzerine yoğunlaşıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Teknoloji Alarm İzleme Merkezleri Çalıştayı sona eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement