Sınırsız Eğlence Compex Sobee Fuarı’nda Medıa Markt Standında - Son Dakika
Teknoloji

Sınırsız Eğlence Compex Sobee Fuarı’nda Medıa Markt Standında

Sınırsız Eğlence Compex Sobee Fuarı’nda Medıa Markt Standında

Media Markt, Beşiktaş Fulya Mağazası İle COMPEX/Sobee 2010 Fuarında, Oyun Tutukunlarına İnanılmaz Fırsatlar Sunacak.

29.11.2010 21:11

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, Beşiktaş Fulya mağazası olarak, eğlence anlayışının dijital ortama taşındığı günümüzde oyun tutkunlarını biraraya getiren COMPEX/SOBEE 2010 fuarında oyun severlerle buluşacak. Fuarın resmi teknoloji mağazası sponsoru da olan Media Markt, bu yıl 3. kez fuarda yer alarak, dünya markalarını bu kez de standında sergileyecek.

Son teknolojinin, en son oyunların sergileneceği Media Markt standına gelenler, hem eğlenecek hem de fuara özel fiyatları ile ürünlere sahip olma şansını yakalayacak.

Bu yıl 35.'si düzenlenen, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 2-5 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek COMPEX/ Sobee fuarının, on-line oyunlara tutkun kişilerin buluşma noktası olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasında dev bir sektör haline gelen dijital eğlencede ulaşılan son noktayı, 650 metrekarelik standında oyun severlere sunacak Media Markt birçok ürün sergileyecek.

Son teknolojiyi COMPEX/Sobee fuarına özel fiyatlar sunacak olan Media Markt'ın standında, sadece 1 TL karşılığında Mıcrosoft 200 NZD_00022 Klavye satışta olacak. Nintendo Wıı Sports Pak Nunchuck ve Remote 399 TL'den, rekabeti piste taşı başlığıyla Sony Playstation 3'ün 3 boyutlu Gran Turismo 5 oyunu ise 119 TL'den müşterilere sunulacak.

Ayrıca Digitürk 10 aylık Lig TV Ekospor paketi ise Media Markt standında 150 TL hediye çeki ile birlikte 449 TL'den satışta olacak.

16 mağazada dünya markası 50.000 ürün

Türkiye genelindeki 16 mağazasında, dünya markası ortalama 50.000 ürünü, en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlar ile müşterilerine sunan Media Markt, gerçekleştirdiği sıradışı kampanyalarına yenilerini ekleyerek müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Media Markt mağazalarının adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Sınırsız Eğlence Compex Sobee Fuarı’nda Medıa Markt Standında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement