Beylikdüzü'nün sevilen esnafı Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

Beylikdüzü'nün sevilen esnafı Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı

Beylikdüzü'nün önde gelen balıkçılarından Kenan Balcı'nın abisi Nursen Balcı, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Cenaze törenine çok sayıda seveni katıldı. Törenin ardından Nursen Balcı dualarla defnedildi.

15.08.2023 18:41

Balıkçı Kenan Balcı'nın abisi hayatını kaybetti

İSTANBUL - Beylikdüzü'nün ve bölgenin önde gelen esnaflarından Balıkçı Kenan Balcı'nın abisi Nursen Balcı dün hayatını kaybetti. Nursen Balcı için Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Beylikdüzü' nün önde gelen balıkçılarından Kenan Balcı'nın abisi Nursen Balcı dün hayatını kaybetti. Fatih Sultan Mehmet Camii'nde son yolculuğuna uğurlanan Balcı, düzenlenen cenaze törenine Balıkçı Kenan Balcı'nın yanı sıra, çok sayıda seveni katıldı. Cenaze namazından önce açıklamalarda bulunan Balcı, "Allah affediyor kanser affetmiyor. Halkımız beslenmesine ve kendisine çok dikkat etmeli. Onun için yiyeceğimiz gıdalara çok dikkat etmemiz lazım. Çok değil, az yiyelim öz yiyelim" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı. Tören öncesi Balıkçı Kenan Balcı ise taziyeleri kabul etti.

Beylikdüzü\'nün sevilen esnafı Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Beylikdüzü'nün sevilen esnafı Nursen Balcı dualarla son yolcuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement