Bisikletten Düşen Çocuk Beyin Kanamasından Operasyonla Kurtuldu - Son Dakika
Yaşam

Bisikletten Düşen Çocuk Beyin Kanamasından Operasyonla Kurtuldu

Bisikletten Düşen Çocuk Beyin Kanamasından Operasyonla Kurtuldu

Ordu’da bisikletten düşerek yaralanan bir çocuk, hastanede zamanında yapılan operasyonla beyin kanamasından kurtuldu ve sağlığına kavuştu.

10.05.2014 12:05

Ordu'da bisikletten düşerek yaralanan bir çocuk, hastanede zamanında yapılan operasyonla beyin kanamasından kurtuldu ve sağlığına kavuştu.

Ordu'nun Ünye ilçesinde oyun oynarken bisikletten düşerek başı yarılan Ersin Aydoğdu, 112 ambulansı ile götürüldüğü Ünye Devlet Hastanesi'nden Fatsa Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi'ne sevk edildi. Opr. Dr. İsmail Karataş tarafından tetkikleri yapılan Ersin Aydoğdu'nun beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Acil ameliyata alınan Ersin Aydoğdu'nun beynindeki kanama başarılı bir operasyonla boşaltıldı. Yoğun bakımda yattıktan sonra servise alınan Ersin Aydoğdu'nun bir süre sonra sağlığına kavuştuğu bildirildi.

"BİSİKLET KAZALARI CAN ALMASIN"

Fatsa Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi doktoru Opr. Dr. İsmail Karataş bisiklet kazalarına dikkat çekerek, "Evlerde çocuklara güvenli oyun ortamı oluşturulması gerekiyor. Çocuklarımız, zararlı oyunlar oynayabileceği gibi kendilerine ciddi zararlar verebilecek kazalara da maruz kalabilir. Çünkü dikkatsiz en ufak hareketleri düşmelerine ya da vücutlarının herhangi bir yerine gelebilecek darbeler ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Tehlikelere karşı çocuklarımızı korumak için sürekli onları kontrol altında tutmalıyız. Çocuklarımızın ruh ve beden sağlığı için bu çok önemli. Çevredeki parklardan oyun alanlarında, imkanlardan çocuklar elbette faydalanacak. Ama bunun için çocuklarımıza ortam oluşturmalıyız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bisikletten Düşen Çocuk Beyin Kanamasından Operasyonla Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement