2 Çocuk Annesinin Ürettiği Hediyelikler İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

2 Çocuk Annesinin Ürettiği Hediyelikler İlgi Gördü

2 Çocuk Annesinin Ürettiği Hediyelikler İlgi Gördü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 2 çocuk annesi Fatma Oral'ın ürettiği polyester hediyelikler ilgi gördü.

29.07.2013 16:17  Güncelleme: 16:39

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 2 çocuk annesi Fatma Oral'ın ürettiği polyester hediyelikler ilgi gördü.

İlçedeki Fatma Oral, kış boyu ürettiği polyester hediyelikleri ilçenin Ören mahallesindeki Çarşıda satışa sundu. Fatma hanım, ürünlerini Ören'e gelenlere satarken bir taraftan da üretmeye devam ediyor. İşini severek yaptığını anlatan Fatma Oral, aile olarak geçimlerini buradan sağladıklarını söyledi. Uzun yıllardır bu işi yapan Fatma Oral, "Biz bu işi 23 yıldan beri yapıyoruz. Kışın üretiyoruz. Yazın da tüketmeye çalışıyoruz. Burada da gereken eksiklikleri tamamlıyoruz. Kızımız da bize yardımcı oluyor. Her zaman çalışmanın arkasındayız. Ailecek işimizi severek yapıyoruz. Evimize katkıda bulunuyoruz. Bu bizim ekmek paramız. Bu bizim her şeyimiz. Severek yapıyoruz. Biz mutluyuz. Polyesterden mağnet olarak çeşit olarak her tür çeşidi yapmaya çalışıyoruz. Dümen var. Çapa var. Yelken var. Balık var. Güneş var. Terlik var. Parmak arası terlik çeşitleri var. Çeşidimiz çok. Kalıp üzerinden çalışıyoruz. En çok da eşimden büyük destek alarak oluyor bu işler. Necdet bey kendisi sağ olsun. Çalışmanın arkasındayız onunla beraber" dedi.

Tezgahtar Nilüfer Sipahi de, "Bu ürünlerin hepsini Fatma teyze el emeği göz nuru olarak kendisi yapıyor. Boyuyor cilalıyor. Ondan sonra da getiriyor. Ondan sonra burada birlikte satıyoruz. Kendimiz ürettiğimiz için de fazla pahalı olmuyor yani. Bayağı ilgi görüyor. Diğer dükkanlardan daha fazla ilgi görüyor. İnşallah sezonu güzel bir şekilde atlatacağız bu sayede. Bu gördüklerinizin hepsi zaten el emeği göz nuru. Buraya gelen insanların ilk veya ikinci adresi burası oluyor zaten. Hediyelik eşya dükkanları. Buradan sevdiklerine, arkadaşlarına, dostlarına herkes hediyelik eşya götürebiliyorlar. Birde fiyatlar ucuz olduğu için rahat oluyor insanlarımız açısından" dedi.

Oğul Serkan Oral da, "Biz annemle babamın yaptığı ürünleri burada satış bölümünde halkımıza Burhaniyemize Ören'imize gelen misafirlerimize takdim ediyoruz. Uygun fiyatlarla satıyoruz. Ama üstüne basa basa belirtmek istiyorum. Şu gördüğünüz ürünler annemin babamın yaptığı el emeği ürünlerdir. Yani bunların dökümünden boyasına, paketinden satışına ailemizin hep ailemizin eli vardır. Bu konu hakkında anne ve babam ve çok sevgili elamanımıza teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2 Çocuk Annesinin Ürettiği Hediyelikler İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement