34 Yaşında 15 Ödülü Var - Son Dakika
Yerel

34 Yaşında 15 Ödülü Var

34 Yaşında 15 Ödülü Var

Konak Belediyesi'nin katkılarıyla geçen yıl tamamladığı Leke adlı filmle başarıdan başarıya koşan Akdeniz'in en büyük hedefi uzun metrajlı film çekmek.
Konak Belediye Başkanı Dr.

28.11.2013 10:41

Konak Belediyesi'nin katkılarıyla geçen yıl tamamladığı Leke adlı filmle başarıdan başarıya koşan Akdeniz'in en büyük hedefi uzun metrajlı film çekmek.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan "Kısacık yaşamına 15 ödülü sığdırdı. Duruşundan, hayallerinden ödün vermeden emin adımlarla Alper Akdeniz'in yürüyüşüne bizler de eşlik ediyoruz. Ben onu hayalperest birisi olarak tanıdım, her zaman kafasında bu kente dair projelerle dolu bir sanatçı kardeşimiz. Alper Akdeniz'in çok büyük hayalleri var bu hayaller için gece gündüz çalıştığını biliyorum. Sanatın olduğu her yerde onu görmek mümkün, bu kent için güzel şeyler yapıyor ve daha da güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Bir gün gelecek ve ben onun filmlerini sinemada izlemeye gideceğim. Ben bir belediye başkanı olarak hem de İzmir aşığı bir insan olarak onun ilk filmin galasında yer almak ve onun attığı güzel adımlarda yanında olmak istiyorum" dedi.

Mavi Sanat'ın Genel Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz "Bize desteklerinden dolayı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a grubum adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz film üretmeye devam ediyoruz. İzmirli sanatseverlere ve iş adamlarına sesleniyorum, daha büyük projelerimiz var imza atmak istediğimiz. Onlar da bizimle beraber yürümek isterlerse her türlü işbirliğine hazırız. Aldığımız bu ödüller bizi daha güzel işler yapmak için kamçılıyor. Dr. Hakan Tartan, her zaman desteğini görmek bize kıvanç veriyor. Bizler de başarımızı İzmir'e armağan ediyoruz. Benim her zaman dediğim bir şey var; hayatıma emeği geçen herkese, aldığım nefesi borçlu olduğum İzmir'e, film yapmak için yolumu yolu bilen tüm dostlarıma armağanım olsun" dedi - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 34 Yaşında 15 Ödülü Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement