4. Karya Sahilleri Bisiklet Turu - Son Dakika
Yerel

4. Karya Sahilleri Bisiklet Turu

4. Karya Sahilleri Bisiklet Turu

Marmaris'te bu yıl dördüncüsü düzenlenen Karya Sahilleri Bisiklet Turu'na katılan 192 bisikletçi, 4 gün boyunca yaklaşık 250 kilometre pedal çevirdi 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda törenle karşı...

29.10.2013 17:08

Marmaris Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen "4. Karya Sahilleri Bisiklet Turu", sona erdi.

Tura katılan 192 bisikletçi, Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar tarafından karşılandı. Katılımcılara Türk bayrağı dağıtan Acar, "Karya Sahilleri Bisiklet Turu"na desteklerinin süreceğini belirtti.

Acar, "Böyle bir organizasyona Marmaris'te ev sahipliği yaptığımız için gurur duyuyoruz. Bundan sonra çok daha organize şekilde, daha güzel etkinlikler yapabileceğimizi düşünüyorum. Bu yılki tur çok önemli bir tarihe denk geldi. En anlamlı, en önemli bayramımızla aynı gün sonuçlandı. Bu vesileyle hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı gönülden kutluyorum" dedi.

Gazetecilere tur hakkında bilgi veren Marmaris Bisiklet Derneği Başkanı Tolga Gök ise Türkiye'nin dört bir yanından 192 bisikletçiyi Marmaris'te ağırladıklarını söyledi.

Organizasyonun 6 aylık büyük bir emeğin sonucu olduğuna işaret eden Gök, "Keyifle pedal bastık ve keyifli de sonlandırdık. 4 gün süren etkinlik kapsamında Marmaris'ten başlayıp, Gökova'ya, oradan da Datça'ya kadar gittikten sonra yaklaşık 250 kilometre yol kat edip Marmaris'e döndük. Çok güzel manzaralarla karşılaştık, çok güzel anılar kazandık" ifadesini kullandı.

Öte yandan Marmaris'te yaşayan ve tura katılan Hollandalı çift, meydandakilerin ilgi odağı oldu.

Eşi Birigitta Bucks Hamberg ile 4 gün boyunca pedal çeviren 61 yaşındaki Han Hamberg, Marmaris'in bir doğa cenneti olduğunu, tura katılarak güzellikleri yakından görme fırsatı elde ettiklerini dile getirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4. Karya Sahilleri Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement