Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezer: "Kurs Sayımız Artacak" - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezer: "Kurs Sayımız Artacak"

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezer: "Kurs Sayımız Artacak"

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eba Müslüm Çat, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezeri’i ziyaret etti.

19.11.2015 12:48

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eba Müslüm Çat, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezeri'i ziyaret etti.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eba Müslüm Çat, Adapazarı Belediyesi ile yaptıkları ortak çalışmalarından dolayı Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezeri'i ziyaret ederek kursiyerler tarafından yapılan çini işlemeli tablo hediye etti. Çat, Adapazarı Belediyesi işbirliği ile açtıkları kurslarda farklı dallarda eğitim verildiğini belirterek, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer'e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sezer, "Belediyemiz her türlü eğitimin yanında olmuştur. Halk Eğitim Merkezleri de önem verdiğimiz eğitim kurumlarımız arasında bulunuyor. Birlikte güzel hizmetlere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son olarak yeni yerleşim bölgemizde bulunan ek binamızda dikiş-nakış, Gitar ve Keman kursu açarak halkımızın hizmetine sunduk. Talep geldiği sürece kurs sayımızı ve çeşitlerini arttıracağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezer: 'Kurs Sayımız Artacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement