Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Bolvadin'de "Yeni Kent"te çalışmalar başladı

27.06.2013 17:11

Bolvadin Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Bölgesi çalışmaları kapsamında gerekli imar değişiklikleri yapılarak, düzenlemesi gerçekleştirilen alanda ilk örnek binalar için start verildi.

"Yeni Kent" olarak adlandırılan bölgede bulunan Bolgiysan AŞ'ye ait arsaların boşaltıldığını kaydeden Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, mahrukatçılara ait eski binaların yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Söz konusu yerde bir inceleme yapan Başkan Kılçık, şöyle konuştu:

"Bolvadin artık çağa ayak uyduracak ve kendi bünyesinde çağdaş yapılandırmayı gerçekleştirecektir. Burada yapılacak 56 daire, 8 dükkan uzun inceleme ve pazarlıklar sonucunda Bolgiysan tarafından daire ve dükkan karşılığında müteahhide verilmiş ve çalışmalar da başlatılmıştır. Herkes şunu iyi bilsin ki bu alanda Belediye Meclisi olarak yaptığımız düzenleme ilçemizin ufkunu açacak, yeni yapılaşmalarda ise örnek teşkil edecektir."

-Bolvadin Belediye Başkanı Kılçık, cenaze evlerini ziyaret etti

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Dişli Beldesi'ne ait aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden vatandaşların evlerini ziyaret ederek başsağlığı dileyen Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, "Biliniz ki acınız, acımızdır. Hem Bolvadin Belediyesi, hem de Dişli Belediyemiz hukuki süreçte yanınızda olacak ve sizlere destek verecektir. Kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum, sizlere de sabır diliyorum."

MHP İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç'la birlikte taziye ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Kılçık "Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın" duasında bulundu.

- Şuhut Kaymakamı Çalışır'dan veda ziyareti

Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanması sonucu veda ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretini Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'a yapan Kaymakam Çalışır, "İlçemizde 4 yıl gibi uzun bir zamandır Kaymakamlık görevini yürütmekteydim. Birlik ve berabirlik içerisinde güzel çalışmalara imza attık" dedi.

Kaymakam Çalışır'ın başarılı bir yönetici olduğunu ifade eden Başkan Bozkurt ise "Belediyemiz çalışanları olarak eski İlçe Kaymakamımız ve yeni İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Eyüp Çalışır'a yeni görevinde başarılar dileriz" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement