Ahlat'ta Din Görevlilerine Yönelik "Tecrübe Paylaşımı" Semineri - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Din Görevlilerine Yönelik "Tecrübe Paylaşımı" Semineri

Ahlat\'ta Din Görevlilerine Yönelik "Tecrübe Paylaşımı" Semineri

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bitlis'in Ahlat ilçesindeki din görevlilerine yönelik "Tecrübe paylaşımı" konulu bir seminer verildi.

14.06.2012 15:49

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Bitlis'in Ahlat ilçesindeki din görevlilerine yönelik "Tecrübe paylaşımı" konulu bir seminer verildi.

İlçe Müftülüğü'nün toplantı salonunda verilen seminere Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Van Hz. Ömer Camii İmam-Hatibi Mehmet Emin Akan, Muş Merkez Alaattin Bey Camii İmam Hatibi Mahsun Yıkın ve Ahlat'ta bulunan imam hatipler katıldı. Türkiye genelinde cami hizmetlerinin verimliliğini arttırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak, hizmetlerin etkinliğine ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" seminerinin açılışında konuşan Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu bu seminerin çok faydalı olacağını ifada etti. Müftü Demirel, Van Hz. Ömer Camii İmam-Hatibi Mehmet Emin Akan ve Muş Merkez Alaattin Bey Camii İmam Hatibi Mahsun Yıkın tarafından "Tecrübe Paylaşımı" konulu seminer ile cami hizmetlerinde verimliliğin daha da artacağını belirterek, "Günümüzde vatandaşlar artık 5 vakit namazın dışın da, sıkıntılarını ve sevinçlerini paylaşacak imam hatipler istiyor. Bu nedenle bizlerinde artık daha aktif olmamız gerekiyor. Bu seminerin ardından ilçemizde ki imam hatiplerden beklentim daha fazla olacak. Hepiniz evinizde, mahallenizde çeşitli faaliyetlerde olmanızı bekleyeceğim" dedi.

Daha sonra Van Hz. Ömer Camii İmam-Hatibi Mehmet Emin Akan ve Muş Merkez Alaattin Bey Camii İmam Hatibi Mahsun Yıkın tarafından, din görevlilerine yönelik "Tecrübe Paylaşımı" konulu seminer verildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Din Görevlilerine Yönelik 'Tecrübe Paylaşımı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement