Ahmet Ümit ve Yazarlar Nüket Ersoy'u Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ahmet Ümit ve Yazarlar Nüket Ersoy'u Makamında Ziyaret Etti

Ahmet Ümit ve Yazarlar Nüket Ersoy\'u Makamında Ziyaret Etti

GKV Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret eden Ahmet Ümit, Tahir Tekin Öztan ve Ayhan Bozkurt 1. Uluslararası Kitap Festivali hakkında bilgi vererek destek istediler.

01.05.2014 09:33

GKV Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret eden Ahmet Ümit, Tahir Tekin Öztan ve Ayhan Bozkurt 1. Uluslararası Kitap Festivali hakkında bilgi vererek destek istediler.

Ziyarette GKV Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçükkınacı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili'de hazır bulundu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi himayesinde Gaziantep'te ilk kez düzenlenecek olan kitap festivali ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy çalışmalara her türlü destek vereceklerini belirterek Ahmet Ümit'i kutladı. Gaziantep'te iki ayrı hanı restore ettirerek hizmete sunan ve Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri Kitabını hazırlayan Tahir Tekin Öztan'ı da kutlayan Ersoy Gaziantep'in bir dünya kenti olduğunu sahip olduğu marka değerlerini uluslararası platforma taşıması gerektiğini vurgulayarak "Sizleri çalışmalarınızdan dolayı yürekten kutluyorum. Gaziantep tarihin bütün safhalarında yerleşime sahne olmuş önemli bir kenttir. Sahip olduğumuz antik dönem markalarıyla birlikte 21.yüzyıl Gaziantep'ini temsil eden markalarımızı ve kültürlerimizi doğru kanallarla dünyaya sunmak ve bunları korumak zorundayız. Ülkemize önemli oranda katma değer sağlayacak olan bu çalışmalar Gaziantep'in de kentsel kimliğinin gelişmesi ve ön plana çıkarılmasında büyük rol oynayacaktır. Bugün hiçbir ülkede olmayan birçok değere sahip olan ülkemiz ve Gaziantep'in bu anlamda değerlendirilmesi şarttır. Kitap festivalini destekliyor, organizasyonun gerçekleşmesi için gerekli desteği veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin olmak üzere bütün destekçilere teşekkür ediyoruz" dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının Anadolu da önemli bir marka olduğuna dikkat çeken Ahmet Ümit GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'a eğitime verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek "Bizler siz değerli büyüklerimizi örnek alıyoruz. 50 yıl önce ilk kıvılcımını attığınız ve yarım asırdır eğitim meşalesine dönüşen GKV Özel Okulları Gaziantep'ten bütün Anadolu'yu ve Türkiye'yi aydınlatıyor. Sizlerin büyük çaba ve gayretleri binlerce gencimizin nitelikli bir eğitim almasını sağlamıştır" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Ümit ve Yazarlar Nüket Ersoy'u Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement