AK Parti Çanakkale Adayı Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Adayı Belli Oldu

AK Parti Çanakkale Adayı Belli Oldu

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, aralarında Çanakkale'nin de bulunduğu 21 ilin belediye başkan adayını, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıyla açıkladı.

05.12.2013 16:15

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, aralarında Çanakkale'nin de bulunduğu 21 ilin belediye başkan adayını, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıyla açıkladı. Çanakkale Belediye Başkan adayı, Mehmet Daniş oldu.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş oldu. Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlediği toplantıda 21 ilin Belediye başkan adaylarını açıkladı. Başbakan Erdoğan, Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak 3 dönemdir Çanakkale Milletvekilliği yapan Mehmet Daniş'i gösterdi. Çanakkale tanıtım videosunun gösterildiği açıklamada, Başbakan Erdoğan, Çanakkale'nin bu ülke için son derece önemli bir yer olduğunu söyledi. Şehitlikler için büyük yatırımlar yapıldığını da söyleyen Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından, "Çanakkale'de bir fedakarlık daha yaptık. Milletvekilimiz Mehmet Daniş'i Çanakkale'den aday gösterdik" dedi. Başbakan Erdoğan, Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir ve İl Başkanı Muzaffer Kutlu ile birlikte salondakileri selamladı.

Mehmet Daniş kimdir?

Mehmet Daniş, 2 Ağustos 1971'de Çanakkale'de doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Ayşe'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çanakkale Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yaptı. 22 ve 23. Dönemde Çanakkale Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevinde bulundu. 24. Dönemde TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığına seçildi. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Daniş, evli ve 3 çocuk babasıdır. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Adayı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement