AK Parti Demirözü İlçe Teşkilatı Tarafından İl Genel Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Demirözü İlçe Teşkilatı Tarafından İl Genel Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Demirözü İlçe Teşkilatı Tarafından İl Genel Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Demirözü İlçe teşkilatı tarafından İl Genel Meclis üyesi tanıtım toplantısı yapıldı.

04.03.2014 10:45

AK Parti Demirözü İlçe teşkilatı tarafından İl Genel Meclis üyesi tanıtım toplantısı yapıldı. Mevcut Muhtarlara ve Muhtar adaylarıyla tanışmak ve İl Genel Meclis üyelerinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasına yapan AK Parti Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, "30 mart 2014 de yapılacak yerel seçimlerde partimizden aday adayı olan daha sonra partimizce yapılan temayül yoklamaları neticesinde aday olan İl Genel Meclis üyesi adaylarımızın ve köylerimizde hizmet yarışına girmiş muhtar ve muhtar adaylarımızla tanışma toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantı vesile ile 2009 yılındaki yerel seçimlerden partimizden İl Genel Meclisi Üyesi olan beş yıl boyunca ilçemize ve köylerimize hizmet eden Ziya Okatar, Ömer Şen'e şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Bizler köyünüze ilk defa gelmeyeceğiz yaz boyunca defalarca gerek Vekilimiz Bünyamin Özbek gerek Şahsım gerek Meclis Üyelerimiz le köylerinizi ziyaret edip sorunlara ortak olduk çözüm aradık. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizim açımızdan sizlerin köyünüz de veya mahallenizde hizmet için girmiş olduğunuz bu yarış bizim için önem arz etmektedir. Bu mücadelenizi birbirinizi kırmadan incitmeden köylerinizde kutuplaşma yaratmadan bu seçimden anlımızın akıyla çıkmalıyız. Çıkacak sonuçlara bizler saygı duyacağımızı belirtip gerçekleşecek olan 30 Mart yerel seçimlerinin İslam Alemine, Türkiye Cumhuriyetine, İlimize, İlçemize, her birimize hayırlar getirmesini temenni eder toplantımıza katıldığınız için her birinize çok teşekkür eder bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım." diye konuştu.

Daha sonra Hicabi Kurtulmuş ve Ömer Şen'in kendilerini tanıtımlarından sonra toplantı sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Demirözü İlçe Teşkilatı Tarafından İl Genel Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement