AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon, Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon, Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon, Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezi, mahallelerde seçim irtibat bürolarını açılışlarını gerçekleştirerek çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

03.03.2014 20:44

AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezi, mahallelerde seçim irtibat bürolarını açılışlarını gerçekleştirerek çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Esenkent Seçim Koordinasyon Merkezinde yüzlerce vatandaşın ve parti üyesinin katılımı ile gerçekleşen açılışta Esenkent Mahallesi Gençlik Kolları müzisyen üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu için hazırladığı oldukları şarkıları seslendirdi.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer yaptığı konuşmasında, "İstanbul'da ve ülkemiz genelinde AK Parti kadroları olarak 30 Mart yerel seçimlerine hazırlık çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

10 yılda ilçemize yapmış olduğu hizmetlerin devamı için bir kez daha adayımız Necmi Kadıoğlu olacaktır. Esenyurt 40 yılı aşkın sürede yapılacak tüm projeleri ve fazlasını 10 yıl gibi kısa bir süreye sığdırmıştır. Ülkemizde başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin hizmetleri ile yaşanan büyük değişimi ve gelişimi Esenyurt'ta da görmekteyiz" dedi.

Yapılan projelerin halka hizmet olduğunu ve sözün artık milletin sözü olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemizde okutulmayan kız çocuklarımız için Türkiye genelinde birçok yatılı okul projelerimiz var. Ülkemizi üst seviyelere çıkaracak çılgın projelerimiz var. Bunları gerçekleştirerek ülkemizi İsrail'e peşkeş çekenlere fırsat vermeyeceğiz. Ülkemiz büyük bir sınavdan geçiyor. Ülkemize diz çökertmek isteyenler her gün zavallı işlerle uğraşarak, yolsuzlukmuş gibi ortalığa çıkartarak kamuoyuna aktarmaya çalışıyorlar. Bizim yüzümüz ak, alnımız açık. Biz hizmete devam edeceğiz ve gerekirse canımızı vermeye ve bu ülke için terimizi akıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt'a geçmişte bir şey yapmadan bugün yapılan hizmetlere muhalefet edildiğini belirterek, "Hemen yanımızda yer alan, santraller ve benzin istasyonlarını babasının tarlasından kazanarak mı buraya getirdiler. Bunları nereden aldınız? Bunların hesabını, bu millete vereceksiniz. Utanmadan çıkmış "ben buradayım, benim tabutumu kaldırırsınız" diyor. Sen gel camiye biz senin tabutunu kaldırırız. Ama korkarım ki, cami yerine sen kiliseye mi gidersin yoksa başka yere mi gidersin bunu bilmiyorum artık. Bu aralar camiye gelmeye çalışıyor, camileri temizlemeye çalışıyormuş. Bunlar seçim için yapılan hareket, ilk önce kendisini temizlemesi lazım. Bu millet artık uyandı. 30 Martta bir daha gelmemek üzere bu millet abiyede, kardeşe de gereken cevabı verecektir. Biz Esenyurt'u geliştirmeye devam ediyoruz ve buna engel olamayacaksınız. Biz milletimizin duasıyla hizmete durmadan, yorulmadan, dimdik ve sağlam bir irade ile devam edeceğiz "dedi.

Yüzlerce Esenyurtlunun katıldığı, Esenkent Seçim Koordinasyon Merkezi irtibat açılışı, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu açılış kurdelesini kesmesiyle gerçekleşti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon, Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement