AK Parti Gaziantep Teşkilatında Coşkulu Aday Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Teşkilatında Coşkulu Aday Tanıtımı

AK Parti Gaziantep Teşkilatında Coşkulu Aday Tanıtımı

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde aday tanıtım toplantısı yaptı.

27.01.2014 17:29

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde aday tanıtım toplantısı yaptı. Düğün havası içinde geçen aday tanıtım toplantısında partililer salonu hınca hınç doldurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin, Araban Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir, İslahiye Belediye Başkan Adayı Kemal Vural, Karkamış Belediye Başkan Adayı Nuh Kocaaslan, Nizip Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Nurdağı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırır, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Süleyman Akgün, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet İhsan Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı M. Rıdvan Fadıloğlu, Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Sakaroğlu salonda partililer tarafından coşkulu bir şekilde sloganlarla karşılandı.

Aday Tanıtım Toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

TÜRKİYE'NİN 50 YILINA DAMGASINI VURACAK ÖNEMLİ BİR SEÇİM OLACAK

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer yaptı. Uzer, konuşmasında yerel seçimlerde 10 sıfır yapma hedefleri olduğunu ve seçimlerin Türkiye'nin 50 yılına damgasını vuracak derecede önemli olduğunu vurgulayarak "Önümüzdeki mahalli seçimler için partimizin tespit ettiği aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Tüm ilçeler başımızın üzerine. Fakat biz biriz, beraberiz Gaziantep'iz. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Tabi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Her ne kadar yapılan bu seçim bir mahalli idareler seçimi gibi görünse de belki de Türkiye'nin gelecek 25 yılına, gelecek 50 yılına damgasını vuracak çok önemli bir seçim. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz. Biz tek başımıza iktidarız, güçlüyüz; her yerde seçimi alırız mantığından öte her yeri alacak şekilde ciddi şekilde çalınmadık kapı, sıkılmadık eli sizlerle beraber inşallah çok ciddi bir seçim çalışmasından sonra Gaziantep'te 10 sıfır yapma hedefimiz var. Allahın izniyle buradaki teşkilat mensuplarımızla da ben bu neticeyi gerçekleştireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE OLMAYAN BİR ŞEYİ BAŞARDIK

Uzer'in konuşmalarının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey kürsüye çıktı. Güzelbey, Türkiye'de olmayan bir şeyi başardıklarını ve gönül rahatlığıyla koltuğu bıraktığını kaydederek "Gece gündüz demeden Gaziantep için çalıştık. Gaziantep'in güzelleşmesi için çalıştık. Gaziantep'in vizyonunun değişmesi için çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'de olmayan bir şeyi başardık. O da yeri geldiği zaman insanların gönül rahatlığıyla, huzurla, mutlulukla koltuğu bırakabileceğini gösterdik. Bu Türk siyasetinde kolay kolay görülen bir şey değil. Hatırlarsanız bundan 10 sene evvel yine sizlerle beraberdik. O zaman çıktım dedim ki: 'Ben en fazla 2 dönem belediye başkanlığı yapacağım'. Bu bir hayat planıdır. Doğrudur, yanlıştır ama herkesin bir hayat planı olması lazım. Benim hayat planım buydu. Çünkü insanlar uzun süre aynı koltukta oturdukları zaman heyecanları azalır. İşletme körlüğü başlar. Bundan da şehir kaybeder. Ondan da partimiz kaybeder. Ben bu çerçevede verdiğim sözü tutmuş olmanın mutluluğu içinde bugünde sizlerin desteğiyle karşınıza çıkmış bulunuyorum. Büyük bir huzur içindeyim. Çünkü bu işi benden daha iyi yapabileceğine inandığım genç bir arkadaşıma görevi bırakıyorum. Sayın Fatma Şahin'e. Sayın Fatma Şahin bakanlığı döneminde sadece Gaziantep'in değil tüm ülkenin gözbebeğiydi. Çok iyi hizmetler yaptı. Çok çalışkan ve çok başarılı bir arkadaşımız. Bize göre artıları var; bize göre fazlaları var. O da Ankara'da daha fazla iş yapabilme kabiliyetidir. Ben bu yüzden sizlerin bana verdiğiniz destekten çok daha fazlasını ve bunu fazlasıyla hak eden değerli bakanımız Fatma Şahin'e vereceğinizden eminim" dedi.

GAZİANTEP'TEN TÜRKİYE'YE GÜVEN VE İSTİKRAR MESAJI VERECEĞİZ

Tüm belediye başkanları adına selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise konuşmasında 30 Mart seçimlerinde Gaziantep'ten Türkiye'ye güven ve istikrar mesajı vereceklerini söyledi. Koçer, şunları söyledi:

"Bugün güven ve istikrar açısından Türkiye'nin çok önemli bir günü. Partimizin son 10 yılda yaptığı başarılı hizmetler ve 2023 hedefleri önümüzde. Bu hedefleri yürütmek üzere biz milletvekilleri olarak gerekse belediye başkanlarımız son 10 yılda çok büyük hizmetler verdiler. Bundan sonra da yeni seçilecek aday arkadaşlarımızla birlikte inşallah Gaziantep'te 10 sıfır seçimi alarak çok büyük bir rekor oyla bu seçimi kazanacağız. Daha önemlisi Gaziantep'ten Türkiye'ye güven ve istikrar mesajı vereceğiz."

BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MAKAM GÖNÜLLERE GİRMEKTİR

Koçer'in konuşmasının ardından partililere seslenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin de bir faninin görebileceği tüm makamları gördüğünü ancak en büyük makamın gönüllere girebilmek olduğunu belirtti. Şahin, 30 Mart'ta yeni bir dönemin başlayacağını anımsatarak şu şekilde konuştu:

"30 Mart'ta güneş daha güzel doğacak. Sandıklar AK Parti'nin oyuyla bereketlenecektir inşallah diyorum. Gaziantep bizim dünümüz, bugünümüz, yarınımızdır. Gaziantep bizim sevdamız, Gaziantep bizim emektarımız, Gaziantep bizim emanetimiz ve müjdemizdir. 30 Mart'ta biz yerel bir seçim yapmayacağız. Aranızda ilk günden beri olan bir kardeşiniz olarak bizi bugüne getiren burada olan bu emek çünkü kendiliğinden olmuyor, bu başarı kendiliğinden çıkmıyor. Burada neler var biliyor musunuz? Kaç kat dua var. Kat kat emek var. Kat kat gözyaşı var. Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin büyük bir zaferi var. Parlamentodaki bütün makamları gördüm. Bir faninin görebileceği kabinede sizi temsil ederek bütün makamları görerek buraya geldim. Ama bizim inancımıza göre en büyük makam gönüllere girmektir. Sizin gönlünüze girebilmektir. İşte yeni bir dönemdeyiz. Ben yerel kalkınmanın ne kadar önemli olduğunu bilen bir kardeşiniz olarak bu şehrin güçlü taraflarını biliyorum. Bütün belediye başkanlarımıza hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bizim yüzümüzü ak ediyorlar."

Konuşmaların ardından adaylar tek tek sahneye çağrılarak özgeçmişleri okunarak tanıtıldı. Tekrar aday olan belediye başkanı adayı seçilen mevcut belediye başkanları ve değişen belediye başkanlarının kendi bölgelerinde yapmış oldukları faaliyetler slayt şeklinde sunuldu. Tanıtımın yapılmasının ardından adaylar sahnede toplu bir şekilde el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program toplu halde fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Teşkilatında Coşkulu Aday Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement