AK Parti'li Turan Suşehri'de Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Turan Suşehri'de Bayramlaşma Programına Katıldı

AK Parti\'li Turan Suşehri\'de Bayramlaşma Programına Katıldı

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

18.10.2013 13:56  Güncelleme: 14:07

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti Suşehri ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Turan, "Sivas merkez ve tüm ilçelerinin ne sorunları varsa, bu sorunlar bizim sorunumuz dedik. Bu sorunları çözmek için uğraştık. Suşehri Belediye Başkanımız hazırladığı her projede bizi hep aradı ve bu proje için neler yapabileceklerini söyledi. Benim olsun, bakanımızın olsun ve diğer milletvekili arkadaşlarımızın olsun bu bizim partiden değil düşüncesi yapmadık. Bizler öncelikli olarak bu projenin Suşehri için ihtiyacı olup olmadığını araştırdık. Şuanda İlçenin alt yapısı olsun, Avrupa Brliği projeleri olsun ve diğer yatırımları olsun, tüm yatırımları için fren değil, adeta gaz olduk. Biz her zaman Suşehri'ne yapılan yatırımların yanındayız dedik. Böyle olmak zorundayız. Önemli olan bizim birlik ve beraberliğimizdir. Suşehri halkı, demokratik hakkını kullanarak 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde başka partiden bir belediye başkanı seçmiş. Bizde buna şapka çıkartırız. Buna saygı gösteririz " dedi.

AK Parti iktidarı döneminde hiçbir projenin geriye dönmediğini söyleyen Turan, "Belediye başkanlarımızın Ankara'ya projeleriyle gelsin. Gelen projelerin hepsinin takipçisi olduk ve o projeleri hayata geçirdik. Bizim görevimiz sizlerin hizmetkarı olmaktır. Allah bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Bayramlaşma programına; Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri İl Genel Meclis Üyesi Özcan Özbek, Gölova İl Genel Meclis Üyesi İlyas Dönüş ile birlikte, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Turan Suşehri'de Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement