AK Parti Muş İl Başkanlığı Basınla Tanışma Yemekt Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muş İl Başkanlığı Basınla Tanışma Yemekt Düzenledi

AK Parti Muş İl Başkanlığı Basınla Tanışma Yemekt Düzenledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş il yönetimi basınla tanışma amacıyla yemekte bir araya geldi.

27.03.2015 14:57

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş il yönetimi basınla tanışma amacıyla yemekte bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Namık Ergün, Muş'ta olumlu siyasi bir ortam oluşturacaklarını söyledi. Ergün; "Yeni teşkilatımızı hem tanımanız, birlik beraberliğimizi görmeniz hem de 'Yeni Türkiye'ye uygun yeni Muş'u görmeniz adına bir araya geldik. Muş'ta olumlu siyasi bir ortam oluşturacağız. Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen bunu hepiniz gördünüz. Bu güzel havayı devam ettirmeye çalışacağız. Bizim 65 aday adayımız var ve biz teşkilat olarak herkese aynı mesafedeyiz. Biz Muş'ta birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlayacağız. Sizlerin de bize destek vermenizi istiyoruz" dedi.

Basının Muş'un menfaatleri için çalıştığını belirten Ergün, basının Muş ve kendileri için çok önemli olduğunu, eksikler konusunda basının kendilerini uyarması gerektiğini belirtti. İl ve ülke genelinde hayata geçirilen ve planlanan çalışmalara da değinen Ergün, temayül yoklaması ve mülakat sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. AK Parti'ye yoğun bir aday adayı teveccühü olduğunun altını çizen Ergün, "Türkiye çapında teşkilatlarımızda bir tazelenme yenilenme söz konusu. Diğer taraftan bir seçim süreci yaşıyoruz. Özellikle 2002 yılından bu tarafa Türkiye'de siyasi ve ekonomik bir istikrar var. Bizler tabi yaşlarımız sebebiyle geçmişi hatırlıyoruz. Koalisyon hükümetlerini hatırlıyoruz. 2002'den itibaren de Türkiye'de tek parti, AK Parti hükümeti var ve istikrarlı bir şekilde büyüme var. Enflasyon tek haneli rakamlara indi, merkez bankasının döviz rezervi arttı, gayrisafi milli hasılamız arttı ve ülkenin her tarafı yatırım aldı" diye konuştu.

30 Mart yerel seçimlerine farklı partilerden kazanan 5 belde belediyesinin partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçmek için beklediklerini ifade eden Ergün, "30 Mart Yerel seçimlerinde farklı partilerden belediye başkanı seçilen 5 belde belediyemiz partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçmek için başvuru yaptılar. Bizler de bu belediyelerimizin bize geçişini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Kızılağaç, Yaygın, Yeşilova, Hasköy Düzkışla ve Bulanık Yoncalı belde belediyelerinin seçim öncesinde partimize geçiş işlemlerini tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Muş İl Başkanlığı Basınla Tanışma Yemekt Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement