AK Parti Seçim Çalışmarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim Çalışmarına Devam Ediyor

AK Parti Seçim Çalışmarına Devam Ediyor

1 Kasım Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala AK Parti Konya Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan, merkez Meram ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek kendilerine destek istedi.

24.10.2015 17:34

1 Kasım Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala AK Parti Konya Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan, merkez Meram ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek kendilerine destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. dönem 3. sıra Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan, 1 Kasım Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına bu kez Meram ilçesinde devam etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirten Erdoğan, "1 Kasım seçimleriyle ilgili tabi, istikrar ve istikbali tesis edecek şekilde bir sonuç istiyoruz. Sitelerde ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlar AK Parti'ye teveccühte bulunuyorlar. İnşallah 1 Kasım'da istikrarın tekrar dört ay öncesine dönecek şekilde tesis olması için, oylarını vereceklerini söylüyorlar" dedi.

1 Kasım seçimlerinden özellikle 276 ve üzeri milletvekilli çıkarmayı hedeflediklerini belirten Hüsniye Erdoğan, "Koalisyon görüşmeleri sırasında tüm partilerin nasıl davrandığına tüm halkımız şahit oldu. Hiç kimse bırakın taşın altına elini koymayı, bir kılını koymayı bile göze alamadı. Biz inşallah, koalisyonların Türkiye'ye yarar getirmeyeceğine inanarak tek parti olarak iktidara gelmeyi arzu ediyoruz. Çünkü tek parti istikrar demek, tek parti sosyal ve siyasal hukukun daha güzel tesisi demek. İnşallah gayretlerimiz bu şekilde" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim Çalışmarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement